Maunulan lukiosta vihdoin Helsingin koulukaukiksen ykkönen

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Helsingin lukioiden koulukaukiksen mestaruuteen pelasi itsensä tällä kertaa Maunulan lukio joka sai vihdoin voiton parin loppuottelun tappion jälkeen. Pohjois-Haaga taipui äärimmäisen tiukassa finaalissa.

Myllypuron jäähallissa pelattiin tiistaiaamuna Helsingin Lukioiden koulukaukiksen mestaruudesta. Harmillisesti finaalipäivän avausottelu jumbofinaali jouduttiin perumaan.

Ensimmäisenä kentälle kirmasivat siis pronssista taistelevat Etu-Töölön lukio ja Helsingin Liikemiesten kauppaopisto. Ottelu oli lopulta selkeästi kauppaopiston heiniä. Etu-Töölö pystyi haastamaan hieman alussa kaventaen kauppaopiston kahden maalin jälkeen, mutta lopulta kauppaopisto meni menojaan.

Tylyt loppulukemat 2-15 ei kuitenkaan kerro täyttä totuutta ottelun kuvasta. Myös Etu-Töölöllä oli omat paikkansa, vaikka kauppaopisto hallitsikin. Viimeistelyssä oli se suurin ero Etu-Töölön kilautellessa tolppia ja hukatessa kolmella nollaa vastaan ylivoimahyökkäyksen.

Finaali olikin sitten äärimmäisen tasainen kamppailu. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat Maunulan lukio ja Pohjois-Haagan lukio.

Maunula aloitti maalinteon, muttei pystynyt pitämään johtoaan kauaa. Pohjois-Haaga olikin pelillisesti avausminuutit niskanpäällä muttei sekään pystynyt repimään eroa. Johtomaalia seurasi aina hyvin nopeasti tullut kuittaus tasoihin.

Toisella jaksolla tasatilanteessa vääntö jatkui aina jälkimmäisen kympin puolelle jolloin Maunulan pelaajien onnistui survoa kunnon räkämaalilla maalin edestä Maunulan johtoon. Tätä johtoa ei Maunula enää luovuttanut pois vaikka Pohjois-Haaga tulikin lopun todella kovaa hakien tasoitusta.

Maunula kaunisteli vielä aivan lopussa loppulukemiksi 5-3 ja vei mestaruuden kirkastaen parin edellisen vuoden hopeasijaansa kultaiseksi. Koko Suomen koulukaukiksen mestaruuden Maunula on pokannut aiemmin, mutta Helsingin sisäinen mestaruus oli ensimmäinen.

 Active Image

Mestaruuteen Maunulan lukio: Santeri Perkola (mv), Eemil Lepistö, Teemu Arnkil, Kristian Podduikin, Aku Vaskelainen, Joonas Leino, Joel Simberg, Atakan Ak, Pekka Levo, Otto Melkinen (C), Lauri Tammisto, Onni Chichoraki, Toni Pikkarainen ja Jani Pohja (manageri/huoltaja)

 Active Image

Hopealle Pohjois-Haagan luki: Erno Gerlander, Jere Aaltonen, Jarkko Aalto, Christian, Ekman, Joona Kontio, Leevi Kuosmanen, Arttu Kauppinen, Alex Maunula, Eetu Vilpponen, Joona Vuolteenaho, Mikko Kumin, valmentajat Toni Nenonen ja Juha Stark.

 Active Image

Kolmanneksi Helsinki Business College: Juho Koivusaari, Jaakko Juutinen, Lauri Kulmala, Miro Schelman, Nico Arakivi, Roope Skantz, Niklas Raassina, Daniel Posa, Topias Mäki, Jani Määttänen, Janne Pennanen, Jere Hänninen ja Nico Salminen.

 Active Image

Neljänneksi Etu-Töölön lukio

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hyvää Uutta Vuotta 2016

SYKSYN JOUKKUE BOTNIA JOHTAA PUHTAALLA PELILLÄ BANDYLIIGAA. HELSINGIN OHJELMAMME TAMMIKUUSSA: