KOOVEE:n jatkoajan salamamaali ratkaisi voiton kohtalon Tuusulassa

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 56 Second

KJT kohtasi runkosarjan toiseksi viimeisessä kotiottelussaan KOOVEE:n. KJT oli otteluun lähtiessä pudotuspeliviivan päällä kahdeksantena KOOVEE:n vaaniessa kaikkein lähimpänä sijalla yhdeksän.Yhden kauden tasaisimmista peleistä ratkaisi lopulta jatkoajan ensimmäisellä minuutilla KOOVEE vieden kaksi pistettä lukemin 2-3 (1-1, 1-1, 0-0, 0-1).

Ottelun panos näkyi keskialueen harhasyöttöjen määrässä ja pienessä hermostuneisuudessa. KOOVEE sai paremman startin pelillisesti otteluun, mutta KJT iski avausmaalin. KJT:n pelatessa ylivoimalla Jesse Hämäläinen sai purkukiekon suoraan lapaansa ja väylä oli auki aina KOOVEE:n maalille asti.

KJT sai johtomaalin myötä pelistä myös kiinni ja lopun erää pelattiin erittäin tasaisesti vääntäen. KJT ei ehtinyt kovinkaan montaa minuuttia johdostaan nauttimaan kun KOOVEE hyödynsi KJT:n pienen höntyilyn nopealla vastahyökkäyksellä Teemu Koskisen tehdessä maalin Roope Niskasen syötöstä.

KOOVEE ei tarvinnut toisessa erässä kuin 20 sekunttia maalin tekemiseen. KOOVEE loi paineen heti KJT:n maalille ja Janne Anttila unohtui yksikseen maalin kulmalle josta mies pääsi vapaasti nostamaan kiekon yli sivuttaisliikkeessä olleen Noora Rädyn.

KJT ei tästä hätkähtänyt vaan pystyi pitämään tasonsa ja taistelemaan tasapäin KOOVEE:n kanssa. KJT:n taistelu palkittiin erän puolivälissä. Reko Riihinen pujotteli läpi KOOVEE:n viisikon ja päätti upean yksilösuorituksensa laukomalla kiekon terävästi alakulmaan.

Erän lopulla KJT oli jopa lähellä johtoon menoa Riihisen päästessä yrittämään uudelleen maalintekoa. Riihinen riisti hyökkäyssinisellä kiekon ja pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta rystynosto meni tällä kertaa hieman ohi maalin.

Kolmannessa erässä KJT sai paremmat paikat maalintekoon. KJT sai kertaalleen ylivoimalla kiekon maaliinkin, mutta osuma hylättiin. Jiri-Waltteri Vallenius kaadettiin täydessä vauhdissa, jolloin Vallenius liukui maaliin. Maali ei siirtynyt paikaltaan, mutta peli ehdittiin viheltää silti poikki ennen kuin Riihinen laukoi kiekon maaliin.

Vielä kolmannen erän lopussa KJT:n Kari Kärnä pääsi läpiajoon, mutta Ville Nieminen KOOVEE:n maalilla venyi torjuntaan. Kärnä kävi vielä kopauttamassa mailallaan kiekkoa Niemisen saatua suljettua kiekon hanskansa alle, mistä seurasi kevyet painit.

KJT:n vahvan vaiheen kolmannen erän lopussa jäädessä ilman palkintoa, mentiin ottelussa lopulta jatkoajalle. Jatkoajalla KJT oli yhtä kohmeessa kuin toisen erän alussa ja jälleen KOOVEE tarvitsi vain 20 sekunttia erän alusta maalin tekemiseen.

Jesse Pelamon päästyä laidasta nousemaan, laukoi hän terävästi kiekon yläkulmaan tuoden KOOVEE:tä parin pisteen verran lähemmäksi pudotuspeliviivaa. KJT puolestaan nousi saamallaan pisteellä jälleen seitsemänneksi ohi Uleåborg A.I.K:n.

KJT:n ottelut jatkuvat vierasreissulla Forssaan. Runkosarjan viimeinen kotiottelu on ohjelmassa lauantaina 20. helmikuuta jolloin Kiekkokopla saapuu Joensuusta vierailulle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Seuraava Botnian kotiottelu

 Botnia – Veiterä  Keskiviikko 15.02.  klo 19.00  Liput:  Aikuiset: 10 euroa  Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja 12-16 vuotiaat 10 euroa  Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.