Botnia vs Akilles jääpallon finaalissa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Lauantaina 12.3. klo 13.45 alkaen on tarjolla Oulunkylän jäästadionilla kaikkien aikojen jääpalloshow Botnian ja Porvoon Akilleksen mitellessä Suomen Mestaruudesta. Finaali tulee suorana myös Ylen kanavilta.

Tapahtumassa on kentän reunalla kaksikerroksinen saunabussi, jossa voi nauttia virvokkeita, ruokailla, saunoa ja seurata finaalia porealtaasta. Ylätasanteelta löytyy suuri kaljateltta paellapannuineen, josta saa ruokaa ja juomaa jo klo 12.00 alkaen. Sambakoulu Imperio Papagaio takaa tahdin Botnian pelaajille.
 
Lisäksi tarjolla myös superarpajaiset extrapalkinnoilla, pääpalkintona 2600 euron arvoinen Honda mopo. Tapahtumassa mukana valoshow, joukkue-esittelyt, Maamme-laulu, Botnian kuukauden pelaajan palkitseminen, poniajelua, sekä tottakai runsaslukuisena paikanpäälle saapuvat porvoolaiset fanit vihreine soihtuineen ja Botnian siniset fanit takaamassa tunnelman katsomossa.
 
Erätauolla viihdyttää Botnia House Band, kuulutuksesta ja musiikista vastaa Marcos Lemberg. Kaikkea emme vielä paljasta, vaan jotkut yllätykset selviävät paikanpäällä. Palkintojenjaosta tulee ikimuistoinen.
 
Toivotaan lauantaiksi tuuletonta, poutaista +-0 asteista finaalipäivää ja peukut pystyyn, että jää kestää.
 
Mukaan torvet, rummut ja räikät!
 
Tule ajoiss, sillä turvatarkastukset vievät aikaa.
 
Liput maksavat tähän kaikkien aikojen jääpallotapahtumaan vain 15 euroa.
 
Tervetuloa!
 
Terv. Seremoniamestari Teukka
 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Teukka Ulanderin haastattelu

Botnian manageri Teukka Ulanderin mietteet tulevasta finaalista ja finaalin järjestämisestä voit katsoa täältä