Hämeenkylä juhli ylä-asteiden koulukaukismestaruutta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Keskiviikkona pelattiin kevään 2016 Helsingin ylä-asteiden koulukaukisfinaalit. Pronssiottelussa vastakkain olivat Tehtaanpuisto sekä Pohjois-Haagan yhdeksäs luokka. Finaalissa mestaruuden ratkoivat Hämeenkylä ja Haagan peruskoulu.

Pronssiottelu alkoi Tehtaanpuiston maalilla, mutta tasaisen alun aikana Pohjois-Haagalla viimeistely toimi paremmin ja haagalaiset tulivat pian tasoihin ja menivät ohi. Ottelun edetessä Pohjois-Haaga siirtyi jatkuvasti selvemmin hallitsevaksi osapuoleksi viimeistelyn toimiessa edelleen erinomaisesti ja Pohjois-Haaga pääsi karkaamaan.

Toisella jaksolla Pohjois-Haaga hölläsi hieman ja Tehtaanpuisto kiri kolmen maalin päähän. Tässä vaiheessa Pohjois-Haagan onnistui jäädyttää peli ja pitää johtonsa loppuun asti napaten pronssipokaalin.

Finaalissa Haagan peruskoululla oli ollut vakuuttavampi tie finaaleihin sen päästyä loppuotteluun ilman tappioita voittaen kaikki vastustajansa selvin numeroin. Hämeenkylä hallitsi kuitenkin ottelua ja iski maaleja tasaiseen tahtiin karaten Haagalta 5-0 taukojohtoon.

Haaga sai heti toisen jakson alussa maalihanat auki. Hämeenkylä kuitenkin puolusti hyvin johtoaan pitäen Haagan riittävän kaukana. Lopulta Haagan kiri tyrehtyi loppuminuuttien jäähyilyyn ja Hämeenkylä sai viimeiset pari minuuttia pelata parin miehen ylivoimalla napaten lopulta mestaruuden.

 Active Image

Mestaruus Hämeenkylään.

 Active Image

Haagan peruskoululle hopeaa.

 Active Image

Pohjois-Haagalle pronssia.

 Active Image

Tehtaanpuiston ylä-asteelle neljäs sija.

 

Kuvagalleria kokonaisuudessaan löytyy täältä.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bandyliigan finaalia Ylellä ja Urheilulehdessä

Ylen Sportmagasinet teki jutun bandyliigan finaalista. Juttu katsottavissa täältä ajassa 17:30 alkaen