Bewen ja KJT:n yhteistyö päättyy

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Bewe ei jatka yhteistyötä tuusulalaisen KJT:n kanssa enää kaudella 2016-17. Bewe laajensi toimintaansa kaukalopallosta jääkiekkoon vuonna 2010 ja lähti KJT:n yhteistyöseuraksi kaudelle 2012-13. Bewen tavoite oli Mestis, johon nousu oli lähellä toteutua. Neljä kautta kestäneen yhteistyön aikana Tuusulassa pelattiin kahdesti Suomi-sarjan välieriä, sijoituksen jäädessä molemmilla kerroilla kolmanneksi. 

–  Siinä vaiheessa kun Bewe TuusKi ei toissa kaudella noussut  Mestikseen niin palo sammui. Nousutavoite oli asetettu kevääseen 2013. Viime kaudella Bewe oli enää mukana ns.  seisontavaloilla ja täksi kaudeksi nekin sammuivat,Bewen toimitusjohtaja Teukka Ulander kiteyttää.

Yhteistyö Botnian kanssa jääpallossa on siirtänyt seuran fokusta enemmän jääpallon suuntaan ja kauemmas jääkiekosta.Tästä eteenpäin jääkiekko ei enää kuulu Bewen toimintaan.

– Bewe on poistunut nyt kokonaan kiekosta. Parhaimmillaan oli fiilikset korkealla, vaikka yleisöä ja paikallisten yritysten tukea olisi kaivattu vielä hieman lisää.Tuusulassa oli hyviä pelaajia ja organisaatio toimi. Yhteistyö Teijo Jalosen kanssa oli mutkatonta, Ulander kiittelee.

Bewe haluaa kiittää KJT:tä menneistä kausista ja toivoo menestystä tulevaan kauteen.
 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hyväntekeväisyysottelun ennakkoa

Huomiseen pesäpallo-otteluun voi valmistautua lukemalla iltapäivälehtien ennakkojutut. Ilta-Sanomien juttu täältä Iltalehden juttu täältä