Ogelissa pelattiin pesistä hyväntekeväisyyden merkeissä

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Viilenevässä syyskuussa kohtasivat hyväntekeväisyyden yhteydessä useiden eri urheilulajien mestareista koottu Ganes ja naisten superpesisjoukkue Vipattaret. Ganes lämpeni hitaasti, mutta onnistui tekemään lopulta riittävästi juoksuja ottelun edetessä voittaakseen ottelun.

 Active Image

–Vanha lämpenee hitaasti, naureskeli kaukalopallolegenda Sami Häppölä ottelun jälkeen.

–Yllättävän hyvin tarttui koppi ja palloonkin osui. Todella kivat fiilikset jäi ottelusta. Pesäpallo on hauska peli ja tässä saa ottaa vähän iisimmin, ei tarvitse hosua joka puolelle, mikä sopii minulle paremmin. Oli kiva nähdä näitä kaikkia urheiluihmisiä ja Remua ja Hakkia ja päästä pelaamaan ammattilaisia vastaan, Häppölä jatkoi.

 Active Image

Bewe oli nyt ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä hyväntekeväisyysottelua yhdessä Ganesin puuhamiehen Ari Juntusen kanssa. Juntunen oli tyytyväinen hyvin sujuneeseen tapahtumaan.

–Kaikki sujui mallikkaasti ja kaikilla oli hauskaa. Sellaista vilpitöntä liikunnan riemua. Aika helppo oli myös saada kaikki pelaajat mukaan. Osa oli nyt toista tai kolmatta kertaa mukana. Tosi hyvä, että porukka tykkää tulla tämmösiin tapahtumiin ja saadaan urheilulegendoja paikalle, Juntunen kiitteli.

 Active Image

Juntunen kiitteli myös päivän vastustajaa Vipattaria, jotka Juntusen mukaan vastasivat myöntävästi kutsuun ilman sen kummempia suostutteluja. Juntusen mukaan myös Ganesin taktisista kuvioista vastanneiden tähtivieraiden Matti Hagmanin ja Remu Aaltosen saaminen lähtemään mukaan oli helppoa.

–Tää Juntunen on semmonen agitaattori. Se soitti ja sanoin, että jos vaan pääsee jollain ovelta ovelle niin voin lähteä sinne, Hagman kertoi.

 Active Image

Juntusen Ganes voitti ottelun lopulta juoksuin 8-3. Ottelu pelattiin hieman normaalista pesäpallosta poiketen kahdessa jaksossa, joiden välissä oli väliaika. Juntunen olikin tyytyväinen tapahtuman lisäksi myös joukkueensa otteisiin.

–Ihan kohtalaisesti sujui harjoittelumäärään nähden. Meillä oli yhdet treenit taustalla ennen peliä, Juntunen sanoi.

Seuraavan hyväntekeväisyysottelun laji on jo selvillä.

–Seuraavaksi Ganes pelaa jääkiekkoa. Vastustajaa ei vielä tiedä, Juntunen valottaa tulevaa.

 Active Image

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ilta-Sanomissa juttu hyväntekeväisyysottelusta

Hyväntekeväisyysottelusta Ganes – Vipattaret voi jälkipelejä lueskella Ilta-Sanomien jutusta. Ilta-Sanomat kirjoitti hieman syväluotaavammin Ganesin joukkueessa pelanneesta keihäslupaus Julia Valtasesta. Juttu luettavissa täältä. Matti Hagmanista jatkojuttu luettavissa täältä.