Marko Jantusen elämänkirja on viimein julkaistu

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Nyt se on viimein myynnissä – mitään peittelemätön, trillerimäinen tarina Marko "Jarna" Jantusen rankasta elämästä tähtikiekkoilijana ja päihderiippuvaisena!

Läpi Helvetin – Marko "Jarna" Jantusen tarina on 29.9 alkaen myynnissä kirjakaupoissa ja marketeissa, sekä jo saman tien Otavan ja Pelicansin verkkokaupassa.

 

 Marko "Jarna" Jantusen raju ja värikäs tarina on poikkeuksellisen avoin ja rehellinen kuvaus yhdestä Suomen kaikkien aikojen lahjakkaimmasta jääkiekkoilijasta, jonka elämä hakee maamme urheiluhistoriassa omalla tavalla vertaistaan. Vastoin kaikkia huippu-urheilun lainalaisuuksia, Jantunen pystyi pelaamaan päihderiippuvaisena vuosikausia huipulla, sekä käytännössä harjoittelematta. Se johti tragediaan.

Uran päätyttyä huumeet ottivat aiempaa selvästi piinaavamman otteen kiekkolegendasta, joka oli vuosikymmenten ajan nauttinut jetset-henkisestä tähteydestä. Saman tien kilttinä ja hyväsydämisenä tunnettu lahtelainen hyppäsi osaksi alamaailmaa. Kun huumevimma vei, rahat loppuivat ennen pitkään ja sen jälkeen edes rikokset eivät enää pelastaneet. Jantunen joutui nöyrtymään ja hän hakeutui hoitoon saaden viimeisen mahdollisuutensa.

Kirjan kirjoittaja Marko Lempinen on lahtelainen monipuolisen uran tehnyt toimittaja, joka työskentelee Ilta-Sanomissa. Vuonna 2015 hän sai Ilta-Sanomien journalistipalkinnon.

Otavan verkkokauppa: http://otava.fi/kirjat/9789511305224/

Pelicansin verkkokauppa :http://fanikauppa.pelicans.fi/lapi-helvetin-marko-jantusen-tarina.html

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lähde kannustamaan B&B kortilla

LÄHDE KANNUSTAMAAN 20 eurolla, niin Bewe&Botniakin kannustaa sinua tai yritystäsi runsain rahan arvoisin eduin     Eläintarhan Neste  Linnanen, autopesuista – 50%, jatkuva etu.www.eltsu.fi   B&B Sport cafee Käskynhaltijantie 11 TAC Kaukalopallomailat 80 €, etu 10€. www.bewesport.fi     Tässä B&B SUPER SPORT CARD edut,  jotka ovat voimassa 31.05.2017 ellei ole toisin ilmoitettu:   […]