Haaga ja Oulunkylä peruskoulujen koulujääpallomestareita

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Oulunkylän tekojääradalla pelattiin tiistaina sekä ylä-asteiden, että ala-asteiden koulujääpallon mestaruusturnaukset. Haaga juhli ylä-astelaisissa ja Oulunkylä ala-asteiden turnauksessa.

Ylä-asteiden turnaukseen osallistui vain neljä koulua, joten ylä-astelaiset pelasivat yhden yksinkertaisen sarjan. Haagan lisäksi sarjaan osallistui Norsen sekä Pohjois-Haaga kahdella joukkueella, seitsemäsluokkalaisten sekä kahdeksanluokkalaisten joukkueilla.

Haaga ja Norsen pelasivat aamun ensimmäiset ottelunsa Pohjois-Haagalaisia vastaan ja kumpikin oli näissä voitokas, jolloin mestaruus ratkaistiin päivän viimeisessä ottelussa. Haaga voitti Norsenin 4-2 ja vei mestaruuden. Pohjois-Haagan keskinäisessä kahdeksasluokkalaiset olivat niukasti seitsemäsluokkalaisia parempia lukemin 7-6 vieden kolmannen sijan.

Ala-asteita oli saapunut kuusi kappaletta, joten sarja pelattiin kahdessa lohkossa, joiden jälkeen seurasi sijoitusottelut. Metsola ja Oulunkylä olivat murskaavan ylivoimaisia omissa lohkoissaan voittaen molemmat lohko-ottelunsa. Metsola maalierolla 26-1, Oulunkylä maalierolla 22-2. Finaalissa Oulunkylä oli 5-2 lukemin parempi.

Haagalaiset ratkoivat kolmannen sijan kohtalon 3-4 luokkalaisten voittaessa 5-6 luokkalaiset tulokseen 16-1 revenneessä ottelussa. Jumbofinaalissa Roihuvuori voitti Metsolan lukemin 11-3.

 Kuvagalleria tapahtumasta löytyy Bewen kuvapankista.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mallikuva Botnian uusista lippiksistä