BEWE PEGASOS IK-60 SARJAN SALIBANDYN SUOMEN MESTARI 2017

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Bewe keräsi palkintokaappiinsa tänäkin vuonna lisää arvometallia. Tällä kertaa kultaa vuoltiin Bewe Pegasuksen toimesta salibandyn IK-60 sarjassa.

 Active Image

Eturivi vasemmalta: Markku Saturo, Teijo Isokangas, Risto Kajanne (C), Timi Hietala, Mika Keini ja Juha Tikkanen.

Takarivi vasemmalta: Ismo Ilveskoski, Markku Tinttunen, Martti Arponeva, Hannu Rokkonen, Martti Ryynänen, Arto Mustonen, Ossi Hietanen ja Rainer Nordfors. 

Kauden alussa oli tavoite hakea parempaa sijoitusta kuin viime vuoden pronssi. Kerralla parannettiin kunnolla ja

otettiin se KULTA vakuuttavalla peliesityksellä viimeisesssä turnauksessa vaikka loppuottelun voitto tulikin vasta jatkoajalla.

Välierä vastustajaksi tuli ainakin mulle yllätyksenä Into, joka kaatoi MaHan 5-1. Luvut eivät kerro koko totuutta.

Meillä on aina ollut vaikeaa Innon kanssa, mutta tällä kertaa saatiin sellainen buusti päälle heti alusta lähtien, että Innolla ei ollut mitään jakoa. En muista Bewe historian aikana meiltä näin lennokkasta ja tuloksellista peliä koskaan aiemmin. Kaikki natsas ja Timo toi rytinää toisen kentän laitaan. Ei autttanut Gallian kukon Gantonan(Herkko Sottinen) esitykset Intoa, vaan me painettiin Into maan rakoon, lopputulos 9-2 täysin ansaittu.

Tilasto:Hannu 2+2, Juha 2+2, Ribis 2+2, Timo 2+0, Tinttu 1+0, Ossi 0+1 ja lopuksi TEIJO 0+1

Loppuottelu Bewe-Merikoski:

Peli lähti hyvin käyntiin ja saatiin koko ajan painetta Oulun päätyyn ja saatiin 1-0 Hannun hyvästä vedosta ja Rynskin loistavasta katkosta ja syötöstä. Hallittiin peliä ja päästiin jo 3-1 johtoon, sen jälkeen vähän jäädyttin ja Oulu pääsi pyörittämään peliä Miika Koiviston kautta aika näyttävästi, tulivat perkeleet tasoihin. Onneksi Oulu otti pari tyhmää jäähyä pelin lopussa ja kestettiin. Peli päättyi tasan 3-3.

Jatkoaika. Päästiin aloittamaan y-veellä, otettiin Timo pelotteeksi toiseksi pakiksi aloitukseen. Timollehan se aloitus meni, Timo juoksi laidalta läpi ja nykäs perinteisen vedon kohti yläbörsaa mutta osuikin pelaajan alabörsaan ja kimposi siitä maalille pomppuna johon tulin, odotin veskan reaktiota, meni levyksi, laitoin ylös ja peli oli siinä.

Tilasto: Hannu 1+0, Juha 1+0, Ribis 2+1, Rynski 0+2 ja Timo 0+1

Todellisuudessa Oulu oli hidas joukkue ja ilman Miikka Koivistoa Oululla ei olisi ollut mitään sanaa. Ihmettelen vieläkin miten Valtti hävisi heille välierän.

KULTAA siis tuli mitä haettiinkin, KIITOS kaikille. Joukkueeseen tuli muutama uusi oma kasvatti ja ulkopuoliset vaihtoivat maisemaa, katson, että tässä oli se meidän voiton salaisuus. JOUKKUE henki oli loistava ja pitää vielä kiittää Teukka(Ulanderia) että on jaksanut kannustaa meitä vaikka ei syksyn loukkaantumisen jälkeen päässytkään oleenkaan pelaamaan. Jormalle kuuluu myös vanhasta muistista yksi mitali.

-Risto Kajanne

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Teukka Ulander kunnallisvaaliehdokas