Ohjeistusta kauden alkuun

Api Ulander

Harrastustoiminta

Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

Kaikenikäisten harrastustoiminta on sallittu sisä- ja ulkotiloissa. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita. Suosituksena on, että yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana.

20.8.2021 lukien tilojen käyttö järjestetään siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Sisätilassa lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa.
(aulatiloissa oleskelua on vältettävä)

Halli ei ole avoinna katsojille.

• Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön. 

• Ryhmäkoon mitoittamisesta ja valvonnasta sekä muiden ohjeiden valvonnasta vastaa toiminnan järjestäjä.

• Kaikki harjoitus- ja toimintamuodot tulee toteuttaa siten, että toiminnassa on mahdollista välttää lähikontaktit tai ne vähenevät merkittävästi.
• Harrastusryhmän koko on mitoitettava niin, että sisätiloissa osallistujat voivat säilyttää kahden metrin turvavälin

Next Post

Ville Skinnari osallistuu

Parlamenttaarikko, ministeri Ville Skinnari osallistuu pe-la 13.-14.08. Vierumäellä Bewen järjestämään Kaukalopalloturbnaukseen Ministeri Ville Skinnari osallistui Bewen järjestämään kaukalopalloturnaukseen X-Ballin joukkueessa.