ROLF “ROLLE” REJMAN NUKKUI POIS 3.5.23

Api Ulander
0 0
Read Time:54 Second

Seuramme yksi perustajajäsenistämme Rolle Rejman nukkui pois pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana 3.5.23. Rolle oli värikäs ja kannustava joukkuetoveri aina niissä Bewen joukkueissa, missä milloinkin hän pelasi kolmen vuosikymmenen aikana. Pitkän työrupeaman Rolle teki etupäässä esimiestehtävissä Beweshipissä ja Helsingin KTK:lla. Sebastian poikansa taustajoukoissa HIFK:n junioreissa vierähti yli kymmenen vuotta. Yhteiseloa vaimonsa kanssa kesti yli 55 vuotta.  Hän oli yksi primus motoreista kun Bewe Sport 77 ry perustettiin ja mitä lajeja tähän ensisijaisesti työpaikkaseuraan  otettiin. Jalkapallo, pingis, ammunta ja talvella -77-78 kaukalopallo. Koska Beween haluttiin myös talvilaji niin Rolle otti selvää missä pelataan kaukalopalloa ja suunnisti Herttoniemen kaukalon reunalle katsomaan lajia ja sen myötä Rolle ihastui lajiin ja siitä tuli beweläisten talvinen laji. Rollea saamme kiittää, että saamme pelata tätä rakasta lajia kausittain 8,5 kuukautta.

Rollea syvästi kaivaten koko Bewen organisaatio

Teukka

Kuvassa Bewen joukkue vuodelta -82

takarivissä vasemmalta Lasse Grönroos, Kari Hämäläinen t, Roope Ellenberg, Esa Hynninen t, Kikka Aasholm, Jukka Lindfors t ja Bobi Granlund t

eturivi vasemmalta Jomppa Savolainen t, Jallu Salminen, Pave Tanskanen t, ROLLE REJMAN t ja Teukka Ualnder

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

HEPA SIPPONEN ON POISSA

Yksi värikkäimmistä kaukalopallossa vaikuttaneista  persoonista Hepa Sipponen nukkui ikuiseen uneen 14.06.2023 kotonaan Käpylässä. Hepa oli 80-luvulla erinomainen maalivahti kuuluen pääkaupunkiseudun top-kolmoseen. Kaukalopalloura alkoi Käpylän Deltassa ja siirtyminen Bewen tapahtui 80-luvun puolivälissä. Maalivahtiuran loputtua Hepa johdatti valmentajana Bewen SM-hopealle  keväällä -89. Ennen kaukalopalloa Hepa pelasi jääpallomaalissa Botnian liigajoukkueessa. Verbaalisesti lahjakas Hepa […]