säbä 70v joukkue

Api Ulander
0 0
Read Time:35 Second

BEWE-70 JOUKKUE OSALLISTUI TAMPERELLA IK-70 SM-TURNAUKSEEN, TULOKSENA 4. SIJA

JOUKKUE VASEMMALTA HANNU EKBLOM, ARTO MUSTONEN, PEKKA PÄIVINEN, EERO SEPPÄNEN, TEUKKA ULANDER, OLLI EINISTÖ JA JOKKE PAAVOLA. ETURIVISSÄ MAALIVAHDIT HEIKKI MÄLKKI JA MARKKU SATURO.

TURNAUKSEN PARHAANA PALKITTIIN OULULAINEN IKILIIKKUJA JA PALLOTAITURI MIIKKA KOIVISTO. HÄNEN MERIITTINSÄ OVAT VERTAANSA VAILLE, SALIBANDYSSÄ MERIKOSKEN JOUKKUEESSA  IK-65 HOPEAA, IK-70 KULTAA, JALKAPALLOSSA ILTÄTÄHDESSÄ 2 MESTARUUTTA IK-70 TURNAUKSESSA, KAUKALOPALLOSSA ERI IKÄLUOKISSA YLI 20 KULTAA JA SAMAN VERRAN HOPEISIA JA PRONSSISA MITALLEJA, IK-70 GOLFIN SUOMEN MESTARI, JÄÄPALLOSSA OLS JOUKKUEESSA -89 JA- 90 SUOMEN MESTARUUDET, KAUKALOPALLOSSA SARJAMUOTOISEN SUOMEN MESTARUUS -92 BANDY-82, TURNAUS MUOTOISSSA TV-OTTELUSSA -89 SUOMEN MESTARUUS. LISÄÄ MIIKKA KOIVISTOSTA LÖYTYY SALIBANDYN FACEBOOKISTA JA ISTASTA

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PÄÄTÖSRISTEILY PE 3.5.24 KLO 19.30-23.00

RISTELY MENU PE 3.5.24Ylikypsää karitsaa Ålvados-kastikkeessa (M*,G*)Ruohosipuli-mäiskypotut (L,G*)Ruokosokerissa paahdettua porkkanaa ja tuoretta rakuunaa (M*,G*,Veg) Kakku Kahvit  Risteilyn hinta 72 € / hlö