KAUKALOPALLON SM-TURNAUKSET 2024

Api Ulander
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

LAPPEENRANNASSA 13.-14.4. KÄYTYJEN SARJOJEN JOUKKUEKUVAT AINA KOLMESTA PARHAASTA JOUKKUEESTA LÖYTYY AO. LINKISTÄ

 

BEWE-45 ALKUHAPAROINNIN JÄLKEEN TODELLINEN RYHTILIIKE JA MARKO KALLIOPERÄN LUOTSAAMA JOUKKUE TOI KULTA MITALLIT STADIIN.

MAALISSA HENKKA VESIKKO, KENTTÄPELAAJAT MARKO KALLIOPERÄ C JA HÄNET VALITTIIN TURNAUKSEN PARHAAKSI PELAAJAKSI, JAAKKO SUNI, MARKO VAITTINEN, VELLU ERONEN, JUHA SURAKKA, HANNU MÄÄTTÄ, PETTERI HEIMAN, JARNO PENTTINEN, RAMI CARLSTEDT, TEEMU LAITINEN JA JUSSI VEPSÄÄINEN.

 

BEWE-50 LÄHTI SIIPIROISENA TURNAUKSEEN JA MUUTA EI MAINITTAVAA KUIN MESTARUUDEN VIENEELTÄ FALCONSILTA BEWE RIISTI YHDEN PISTEEN. MAALISSA VILLE NENONEN, KENTTÄPELAAJAT PETRI TANNINEN, JARI NURMIO, ILPO LIUSKA, MATTI TIKKA, VESA LAHTINEN, MIKKO HELJÄLÄ, JARI RONTU JA PETE KUUTTI C

 

https://kaukalopalloliitto.fi/blog/suomen-mestarit-ovat-selvilla-ikaluokissa-35-50-vuotiaat/

 

VUOKATISSA 24.-25.3. KÄYTYJEN SARJOJEN JOUKKUEKUVAT AINA KOLMESTA PARHAASTA JOUKKUEESTA LÖYTYY AO. LINKINKISTÄ

 

BEWE-55 KUITTASI KULTAA HÄVIÄMÄTTÄ YHTÄÄN OTTELUA JA JSOUKKUEESSA PELASIVAT MV VILLE NENONEN, PUOLUSTAJAT RISTO SALMINEN, RAIMO JUVONEN, KIMMO LÖFMAN C, TONY TSACPLIN JA HYÖKKÄÄJÄT MARKKU VERTANEN, TURNAUKSEN PARHAAKSI PELAAJAKSI VALITTU KAI VESTERBACK, MARKKU VERTANEN, HARRI NÄRVÄ, PASI TERVALA, JUHA HEINONEN JA HENRIK NORRENA.

BEWE-60 TAIPUI LOPPUOTTELUSSA HOOKSILLE 0-1. HOPEAA VOITTANEESSA JOUKKUEESSA PELASIVAT MV JARMO HILTUNEHN, RAIMO JUVONEN C, ESA RÄIHÄ, ANTTI PUPUTTI, JUKKA TUOVINEN, PERTSA HELEN, MARKKU VERTANEN, JUKKA TOROSKAINEN, VESA HEIKKILÄ, PAULI FORSSELL JA MIIKKA HÄKKINEN.

 

BEWE-70 OLI TYYTYMINEN HOPEAAN JA JOUKKUEESSA PELASIVAT TEUKKA ULANDER C, SEPPO MARKKANEN, MV JUHA TIILIKAINEN, HANNU VUORISAARI, SAULI KIVIVUORI, JOKKE KIVIVUORI, MIKKO JÄRVINEN, MAURI LAVIKAINEN, LAURI SEPPÄÄLÄN, MIIKKA KOIVISTO.

 

https://kaukalopalloliitto.fi/blog/ikamiesten-suomen-mestaruudet-ovat-ratkenneet-ikaluokissa-55-70-vuotiaat/

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TÄSTÄ LINKISTÄ LÖYTYY LEIJONIEN JA KONNIEN VÄLINEN

TÄSTÄ LINKISTÄ LÖYTYY LEIJONIEN JA KONNIEN VÄLINEN TOINEN VÄLIERÄOTTELUhttps://youtu.be/3RTiGZbQs40?si=Sbhsi2qV6ZbtSoJCFINAALIOTTELUIDEN KAIKKIEN SARJONEN VIIMEISET PELIT TULEVAT YOUTUBEEN