Bewe-Pyrkivä 10-4

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Raajarikko Pelkonenkin löysi maalijyvän Pyrkivää vastaan

Ainoastaan vierasotteluita tällä kaudella pelannut Pyrkivä ei tarjonnut Bewelle sunnuntaina juuri vastusta. Aiemmissa neljässä kamppailuissaan muun muassa Enson Pallon ja RB-93:n jatkoajalle pakottaneet turkulaiset olivat Helsingissä vain vastaantulijoita, joita Bewe pöllytti maalein 10-4.

Kotijoukkue määräsi tahdin alkuhetkistä lähtien. Nikolai Simonen tekaisi kaksi ensimmäistä maalia, ja Bewe karkasi peräti 6-0-taukojohtoon Olli Pelkosen ja Jonne Vaahteran maaleilla sekä Henri Lukkarisen tuplaonnistumisella.

Toisen erän alussa maaliverkot pysyivät kummassakin päädyssä pitkään koskemattomana. Ajassa 31.05 Jarno Aaltonen teki Pyrkivän avausmaalin, mutta taisikin tietämättään vain ärsyttää Beweä, joka oli sortunut pikkunättiin pelailuun. Ennen toista erätaukoa isännät latoivat taululle neljä maalia lisää. Henri Lukkarinen viimeisteli hattutemppunsa, kun pelikello näytti tasan 37 minuuttia, ja viimeistään tuolloin syntyneet 10-1-taukonumerot iskivät viimeisen naulan Pyrkivän arkkuun.

 

Into lopahti kesken

Jo ratkennut ottelu ei innostanut Beweä kolmannessa erässä maalieronsa kohentamiseen. Kotijoukkue ei tehnyt maalin maalia päätösjaksolla, mutta turkulaisten maalivahdinvaihdolla Pasi Piiraisesta Jesse Tuokkoon oli vain vähän vaikutusta asiaan. Bewen passiivisuuden ansiosta Pyrkivä pääsi kaunistelemaan lukemia kolmesti. Pasi Tuominen tuikkasi ottelun viimeisen maalin rangaistuskuljetuksesta kolme minuuttia ennen loppua.

Bewen maalilla Rolf von Hedenbergin hanska heilui välillä näyttävästi, mutta hyökkäyspään tehokkaan avauserän takia nuorukainen ei joutunut tolppien välissä kunnon testiin vaikka pysäyttikin yhteensä 28 laukausta. Pyrkivän maalivahtipari Piirainen-Tuokko torjui yhteensä 42 kutia.

Kuparinen rikki rikkinäisin käsin

Olli Pelkonen iski ottelussa kaksi maalia. Hyökkääjä ei ollut osunut aiemmin vielä kertaakaan tällä kaudella.

– Paikat ovat olleet vähän rikki. Tämä oli itselleni kolmas kunnon peli. Sormeni oli juuri saatu ommeltua, kun palasin kehiin, ja heti meni olkapää sijoiltaan. Se on ollut nyt teipattuna ja vaikuttaa vielä niin, etten voi ihan täysillä mennä tilanteisiin, Pelkonen kertasi sairaskertomustaan.

– En minä tosin olkapäätä ole kenellekään lääkärille näyttänyt. Eiköhän se tästä levolla parane, hän arveli.

Pelkosen mielestä Bewe oli joka osa-alueella vahvempi joukkue.

– Etenkin liike ja syötöt toimivat. Peli ratkesi kuitenkin niin nopeasti, että emme jaksaneet pelata kunnolla loppuun asti. Kaksi ensimmäistä erää olivat hyviä, mutta 60 minuuttia pitäisi pystyä keskittymään, Pelkonen ruoti kävelyvauhdilla irronneita pisteitä.

– Seiskan-kasin suoritus, hän arvioi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Epa - Bewe 8-7

Epa vei ja Bewe vikisi Hyvin pari viimeistä otteluaan pelannut vierasjoukkue Bewe Sport oli saapunut Varkauteen hakemaan revanssia kauden avauspelistään, minkä Bewe hävisi 13-6. Ensimmäinen erä oli täysin liikkuvamman kotijoukkueen hallintaa. Alussa näytti jopa siltä että Beweläisten jalat olisivat jäänet bussiin. Epa meni maalipörssiä johtavan Mikko Ikosen maalilla johtoon 1-0. […]