Viikkokatsaus

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Piikkipaikkaa kaukalopalloliigassa pitävä Bewe kohtaa kärkiottelussa viime kauden hopeajoukkueen RB-Oulun….

 Ottelu pelataan tulevana lauantaina tutussa Kotkan Pesässä alkaen klo 15.45. Ottelu on myös Veikkauksen tulosvetokohteena.

Bewen ikonilla 34-vuotiaalla Sami Häppölällä tulee viikonloppuna täyteen 400 pelattua liigaottelua. Juhlaottelu on pelataan kylläkin sunnuntaina Rovaniemellä, jonne Bewe suuntaa matkansa yöjunalla heti RB-Oulu pelin jälkeen. Pelattujen otteluiden määrässä edellä on enää vain pari kautta sitten lopettanut oululainen Hannu Suorsa 404:llä pelatulla ottelulla. Hannu Suorsa on johtaa kautta-aikain tilastoa 1268 pisteellä (432+836). Toisena olevan Häppölän vastaavat luvut ovat 1120 (452+668) eli 148 pistettä vielä on eroa oululaiseen tehopakkaukseen. Lauantain ottelussa nähtäneen veteraanipuolustaja Risto Salmisen 500:n pisteen rikkoontuminen, nyt koossa on 499 (189+310).

Kautta-aikain tilaston kolmonen, syyskuun alussa pohje- ja sääriluunsa harjoitusottelussa katkaisseen Panu Siivikon paraneminen on sujunut ennakoitua paremmin. Panu on palannut jo jäälle ottamaan tuntumaa ja tammikuussa Panu on jo tosi toimissa. Toisen pitkäaikaispotilaan kovaa ampuvan Sami Luodon paluu pitkittynee myös ensi vuoden
puolelle.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe-RB-Oulu 8-6

Bewe onnistui lauantaina voittamaan RB-Oulun, vaikka hakkasi päätään vieraiden puolustukseen toisessa ja kolmannessa erässä yli puolen tunnin ajan saamatta aikaan maalia. Sami Häppölän syöttöjen tarkkuus ja Jonne Vaahteran maalivainu käänsivät tiukan taistelun isännille.