Bewe-RB-Oulu 8-6

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 53 Second

Bewe onnistui lauantaina voittamaan RB-Oulun, vaikka hakkasi päätään vieraiden puolustukseen toisessa ja kolmannessa erässä yli puolen tunnin ajan saamatta aikaan maalia. Sami Häppölän syöttöjen tarkkuus ja Jonne Vaahteran maalivainu käänsivät tiukan taistelun isännille.

Bewen kuiva kausi alkoi vasta ensimmäisen erätauon jälkeen, sillä avausjakson joukkueet tasasivat lukemin 4-4. Bewe aloitti maalinteon jo 24 sekunnin jälkeen Henri Lukkarisen osumalla, ja Vaahtera teki nopeasti 2-0. Nikolai Simosen ja Juhani Holmin lisäosumista huolimatta RB-Oulu nousi nopeasti takaisin rinnalle.

Isäntien puolen tunnin puolin maalittomuus ei koitunut turmioksi, sillä oululaisilta maalinteko sujui yhtä takerrellen. RB-Oulu johti kahden erän jälkeen 6-5, kun Valtteri Matturi oli tehnyt oululaisille jo toisen alivoimamaalin. Pitkän pelimatkan rasittama vierasjoukkue jäi kuitenkin ilman onnistumisia päätösjaksolla.

Tehot löytyivät lopussa

Bewe oli maalin takaa-ajoasemassa vielä lähes kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria, mutta ajassa 51.58 Lukkarinen iski Häppölän syötöstä tasoituksen. Yhteensä hurjat kuusi syöttöpistettä kerännyt Häppölä toimitti maalin takaa pallon nurkalle nousseelle Lukkariselle, joka tykitti pelivälineen etukulmaan.

Voittomaalista vastasi alle minuutti myöhemmin Vaahtera, joka murtautui röyhkeästi oululaispuolustuksen läpi ja tykitti ylänurkkaan. Aikalisäkään ei auttanut RB-Oulua, vaan Vaahtera täydensi hattutemppunsa – jälleen Häppölän syötöstä – 17 sekuntia ennen loppua, kun parivaljakko pääsi oululaisten hyökkäysinnon takia aivan keskenään hassuttamaan vieraiden maalivahdin Arto Kylmäsen.

Vastakkaisessa päädyssä Bewen Mika Hämäläinen pelasi loistavan ottelun ja tilkitsi maalinsuun varmasti juuri ratkaisevilla hetkillä.

Ottelun parhaana palkittu Vaahtera kiitteli Häppölän valtavaa panosta.

– Omat maalini tulivat vähän vahingossa. Ei tarvinnut kuin seisoa oikeassa paikassa, hän hymyili.

Puolet pelistä puolivaloilla

Vaahtera oli tyytyväinen voittoon tiukasta vastuksesta, mutta harmitteli, ettei Bewe onnistunut pelaamaan kunnon asenteella läpi ottelun.

– Alussa onnistuimme tekemään maaleja, mutta sitten kesti pitkään, että peli rupesi taas sujumaan, hän kertasi.

– Emme ainakaan ampuneet tarpeeksi. Saimme kahdessa ensimmäisessä erässä aikaan yhteensä suunnilleen 20 laukausta, vaikka yleensä ammumme 20 kertaa per erä, Vaahtera ruoti.

– Pelin puolessa välissä alkoi näkyä liikettä ja kovuutta. Sitä aiemmin emme oikein pysyneet mukana vauhdissa ja hävisimme kaksinkamppailut.

Bewe ja RB-Oulu kohtaavat toistamiseen Helsingissä jo ensi lauantaina. Vaahtera ei usko, että nyt saavutettu voitto vastaavasta ottelusta muuttaa merkittävästi asetelmia seuraavaan peliin.

– Ehkä oululaisten on kuitenkin nyt vaikeampi tulla tänne, kun he joutuvat matkustamaan taas niin pitkän matkan ja olemme voittaneet heidät täällä jo kerran, maalitykki arveli.

– Ehkä oululaismaila tärisee ensi kerralla vielä enemmän.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE KAAMOSKIERROS TOI PISTEEN

Lauantaina käydyn kovan RB-Oulu ottelun jälkeen joukkue suoritti hallilla jälkiverryttelyt ja söi hyvin ennen siirtymistään rautatieasemalla Rovaniemelle lähtevään yöjunaan. Matkan edistymistä lämmitti oululaisten päänahka. Aamun aikana normaali pasta tankkaus ennen kuin juna ankkuroitui Rovaniemen asemalle klo 10.30. Blue Ball hoiti hienosti kuljetuksen upealle Lappi Areenalle.