Bewe – RB-93 14-6 (4-2, 3-2, 7-2)

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Bewe varmisti runkosarjavoittonsa päihittämällä RB-93:n Kotkanpesässä maalein 14-6.

Kotijoukkue teki lappeenrantalaisten voittotoiveet tyhjiksi viimeistään kolmannen erän alussa, kun Jonne Vaahtera, Paavo Torkkola ja Panu Siivikko tekaisivat nopeasti kolme peräkkäistä maalia ja lukemiksi 10-4. Edellisessä ottelussa paluun pitkän loukkaantumisen jäljiltä tehneelle Siivikolle maali oli kauden ensimmäinen.

Siivikon 415 maalin saldo on vielä kaukana Jarkko Antikaiselta, joka teki toiseksi viimeisellä minuutilla RB-93:n verkkoon uransa ensimmäisen liigamaalin. Antikainen latasi pallon siniviivalta yläputken alle. Peliväline ajautui hänelle, kun hattutemppua metsästänyt Vaahtera sutaisi mailallaan puhtaasti pallosta ohi.

– Lopputulos oli kuitenkin hyvä. Katsojatkin luulivat varmaan, että huitaisin tahallaan ohi, Vaahtera naureskeli.

Kaksi kauneinta samasta mailasta

Rakettimainen hyökkääjä palkittiin ansaitusti Bewen parhaana pelaajana. Hän teki kaksi upeaa maalia, joista varsinkaan ensimmäinen ei voinut jättää ketään kylmäksi. Vaahtera sai pallon suoraan RB-93:n tekemän maalin jälkeisestä aloituksesta ja porhalsi suorinta reittiä väkisin vastustajan maalille. Matkan varrella hän heitti pallon itselleen lappeenrantalaispuolustajan selän takaa ja kiskaisi lopuksi rannelaukauksen ylänurkkaan.

Myös toinen Vaahteran maaleista syntyi ranteella. Tarkka laukaus upposi muutaman harhautuksen jälkeen aivan ristitolpan juureen.

– Joskus kaikki onnistuu ja joskus ei mikään. Nyt on sujunut pari ottelua taas vähän paremmalla onnella, vähätukkainen hyökkääjä kuittasi kauniit suorituksensa.

Sami Häppölä sai syöttöpisteen kummastakin Vaahteran maalista. Päivän parhaan pistesaldon saalistanut Häppölä teki itse maalin ja syötti yhteensä neljä osumaa.

Päivän erikoisimmasta osumasta vastasi Nikolai Simonen, joka suurenteli Bewen johtolukemia laukomalla pallon maaliin kaukalon kulmasta tietoisesti maalivahdin kautta.

Pukukoppipuheet piristivät

Voitto ei tuottanut Bewelle suurempia vaikeuksia, vaikka alussa RB-93 pysyi hyvin mukana kelkassa.

– He tempaisivat alussa menemään kunnon vauhdilla. Sovimme ensimmäisellä erätauolla, että pelaamme tämän ottelun kunnolla, jotta runkosarjavoitto on selvä. Sen jälkeen kaikki sujui paremmin, Vaahtera selvitti.

Viimeisessä runkosarjaottelussaan Bewe kohtaa tämänhetkisen sarjakakkosen Porin Kärpät, joka ei ole vielä sinetöinyt suoraa välieräpaikkaansa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

LAURI PENTTISESTÄ TAMMIKUUN PELAAJA

Bewen 24-vuotias hyökkääjäpelaaja Lauri Penttinen on  valittu Kaukalopalloliigan tammikuun pelaajaksi.