LAURI PENTTISESTÄ TAMMIKUUN PELAAJA

Bewe
0 0
Read Time:53 Second

Bewen 24-vuotias hyökkääjäpelaaja Lauri Penttinen on  valittu Kaukalopalloliigan tammikuun pelaajaksi.

 Läpimurtokauttaan pelaavalla Penttisellä on menossa 3. kausi ja otteluita on kertynyt yhteensä 54, joissa 21 maalia ja 33 syöttöä. Penttinen on johdattanut määrätietoisilla otteillaan Bewen runkosarjan voittoon tekemällä tammikuun otteluissa 15 pistettä (4+11), ollen näin joukkueensa tehokkaimpien pelaajien joukossa myös plus-miinustilastossa. Penttinen on saanut myös paljon vastuuta niin yli- kuin alivoimakentällisissä.

Kaukalopapalloliigan runkosarjan viimeiset ottelut:

la 03.02.

klo 13.00 RB-93, Lappeenranta – Blue Ball, Rovaniemi

     13.15 Bewe – Porin Kärpät

     16.00 EPa, Varkaus – RB-Oulu

     

su 04.02.

klo  13.00 RB-Oulu – UKP, Rauma

      14.00 Porin Kärpät – EPa (Veikkauksen tulosvetokohde)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe - Kärpät 9-8 (2-2,3-4,4-2)

Bewe Sport otti vankan henkisen niskalenkin Porin Kärpistä runkosarjan päätösottelussaan. Hallitseva mestari kukistui Helsingissä numeroin 9-8 Olli Pelkosen viimeisteltyä voittomaalin kaksi ja puoli minuuttia ennen pelin päättymistä.