Bewe – Blue Ball 20-6 (3-2, 10-1, 7-3)

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Rovaniemen Blue Ball jäi pahasti Bewe Sportin jyrän alle kaukalopalloliigan toisessa välieräkohtaamisessa. Bewe nakutti kotikaukalossaan taululle rumat lukemat 20-6. Kotijoukkueen maestrona esiintyi Sami Häppölä, joka tehtaili mielettömät yhdeksän tehopistettä. Hän teki kaikki neljä maaliaan toisessa erässä ja syötti lisäksi viisi. Häppölä saavutti samalla huiman 700 syöttöpisteen rajan urallaan.

Avauserässä rovaniemeläiset pysyivät vielä Bewen kyydissä. Taukotulos 3-2 oli kuitenkin laiha lohtu, kun isännät veivät toisen jakson käsittämättömästi 10-1. Vieraiden maali syntyi kaiken lisäksi erän viimeisellä minuutilla.

Bewen muhkea voitto kartutti rutkasti myös Jonne Vaahteran (3+1), Panu Siivikon (3+1), Henri Lukkarisen (3+1) ja Jarkko Antikaisen (1+3) pistepusseja. Siivikolle ottelu oli 300. esiintyminen liigatasolla.

Blue Ball on nyt selkä seinää vasten, sillä Bewe johtaa ottelusarjaa 2-0 ja on vain voiton päässä finaalipaikasta. Kolmas ottelu – ja Blue Ballin voittaessa neljäskin -pelataan kuitenkin Rovaniemellä, ja Blue Ball on kova kotijoukkue. Sen on kokenut Bewekin: runkosarjan kahdesta kamppailusta Rovaniemellä lohkesi helsinkiläisille vain yksi piste.

Blue Ball selvisi puolivälieristä jatkoon kahden vierastappion jälkeen. Bewe on kuitenkin selvästi Enson Palloa parempi joukkue, ja on vaikea uskoa, että Blue Ball onnistuisi enää kokoamaan levinneet rivinsä.

Nopea finaalipaikka arveluttaa

Sami Häppölä sanoi toivovansa luonnollisesti, että Bewe hoitaa finaalipaikan itselleen jo seuraavassa kohtaamisessa, mutta arvuutteli samalla, kuinka odottamattoman helppo tie loppuotteluihin voisi vaikuttaa ratkaisevissa peleissä.

– RB-Oululla ja Kärpillä on takanaan huomattavasti kovempia pelejä, joten niistä kahdesta jatkoon menevällä on aivan eri lähtökohdat finaaleihin kuin meillä, jos selviämme sinne suoraan kolmella voitolla. Joutuisimme lisäksi viettämään taas kaksi viikkoa taukoa, Häppölä puntaroi.

– Tietysti täytyisi löytää positiivinenkin puoli, jos niin kävisi: saisimme ainakin levätä.

Rovaniemellä eletään Blue Ballin menestyksen myötä suoranaista kaukisbuumia. Häppöläkin toivoi, että vierasotteluissa riittää menoa ja meteliä.

– Hyvä fiilis hallissa on meillekin kiva, vaikka rovaniemeläiset saavatkin siitä varmasti lisäpuhtia.

Kolmas välieräottelu pelataan Rovaniemellä ensi lauantaina.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Konkarikaarti rikkoi rajoja

Bewen kokeneet pelaajat rikkoivat monta rajapyykkiä sunnuntaina, kun Bewe muskasi toisessa välieräottelussa rovaniemeläisen Blue Ballin.