Konkarikaarti rikkoi rajoja

Bewe

Bewen kokeneet pelaajat rikkoivat monta rajapyykkiä sunnuntaina, kun Bewe muskasi toisessa välieräottelussa rovaniemeläisen Blue Ballin.

31-vuotias, pahasta loukkaantumisestaan toipunut Panu Siivikko kirjautti itselleen 300. liigaottelunsa. Siivikon kautta-aikain tilasto näyttää 959 pistettä (423+536) ja menossa on 11. kausi. Blue Ballia vastaa Siivikko keräsi tehot 3+1.

Kaukalopalloikoni, 34-vuotias Sami Häppölä rikkoi puolestaan 700 syöttöpisteen rajan, johon on yltänyt aiemmin ainoastaan pari kautta sitten lopettanut oululainen Hannu Suorsa. Suorsan kautta-aikain tilasto näyttää 1268 pistettä (432+836), ja Häppölä vaanii 91 pisteen päässä paalupaikasta saldon näyttäessä 1177 pistettä (474+703). Häppölällä on menossa 14. kausi. Sunnuntaina Häppölän tahti oli aivan hurja: 4 maalia ja 5 syöttöä.

Jotta juhlat eivät olisi loppuneet siihen, Bewessä toista kauttaan pelaava 36-vuotias Nikolai Simonen rikkoi 500 pisteen rajan (282+219). Tämän rajan saavuttamiseen Simonen tarvitsi 257 ottelua. Hän pelaa liigassa 10. kauttaan.

Next Post

Panu Siivikosta helmikuun pelaaja

Bewen 31-vuotias hyökkääjä Panu Siivikko on  valittu Kaukalopalloliigan helmikuun pelaajaksi. Loppukesällä sääri- ja pohjeluiden katkeamisten jälkeen tehokkaasti kaukaloon palannut Siivikko tehtaili helmikuun kamppailuissa pisteitä hurjalla yli neljän pisteen ottelukeskiarvolla.