Sami Teirolla uskomaton mitaliputki

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Bewen päävalmentajalla, 37-vuotiaalla Sami Teirolla jatkuu kaudesta 1985-86 alkanut mitaliputki myös tänä keväänä. Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa, kun Kaukalopalloliigan finaalit alkavat la 17.3.

Kolmatta kauttaan päävalmentajan pestissä olevan Sami Teiron käärmekeittoa saivat välierissä maistella rovaniemeläiset, jotka Bewe murskasi suoraan 3-0 otteluvoitoin ja latomalla hurjat 51 maalia pohjoisten poikien pömpeliin. Amatööri, mutta ammattimaisesti kaukalopalloon suhtautuvan Teiron mitaliputki hakenee joukkueurheilussa vertaistaan koko valtakunnassa. Helsingin IFK:n C-nuorissa 1985-86 alkanut mitalisade jääkiekon puolella loppui 1991 punanuttujen A-nuorten hopeamitaliin. Tämän jälkeen Teiro vaihtoi kiekon kaukalopalloon ja voitti Helsingin Jyryssä 2 kultaa ja 2 hopeaa. Kauden 1994-05 jälkeen Teiro siirtyi Jyryn kilpailijan Bewe riveihin ja tästä alkoi Bewen menestystarina. Teiro on pelaajana voittanut Bewessä 6 kultaa ja 2 hopeaa. Ensimmäisellä päävalmentajakaudella Teirolle ripustettiin kaulalle hopeinen mitali. Viime kaudella mitaliketju oli lähempänä kuin koskaan katketa, sillä Bewen luotsaama joukkue oli pronssiottelussa jo sillassa  varkautelaista EPaa vastaa. Toisen erän jälkeen EPa johti ottelua selvin numeroin 7-2, mutta Bewe tuli viime sekunneilla rinnalle ja jatkoaika pelasti voiton ja pronssimitalit Teiron joukkueelle.

Kaiken kaikkiaan timpuri Teiron upeasta palkintokaapista löytyy yhteensä 4 pronssi-, 7 hopea- ja 9 kultamitalia. Yksi puuttuu kymmenestä kullasta. Sami Teiron mielilausahduksia on "menestys ei tule ilman työtä".
 
Kaukalopalloliigan finaalit alkavat la 17.03. Bewe kohtaa finaalisarjassa kolme viimeistä Suomen Mestaruutta napanneen Porin Kärpät. Ottelusarja pelataan paras viidestä systeemillä.

Pronssin kohtalo selviää Oulussa la 17.3. pelattavassa pohjoisen hegemoniaottelussa RB-Oulun ja rovaniemeläisen Blue Ballin välillä.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Finaalit alkavat Kotkanpesässä

Kaukalopalloliigan loppuottelusarja alkaa lauantaina 17. maaliskuuta. Ensimmäinen ottelu Bewen ja Porin Kärppien välillä pelataan Helsingissä kello 16.45. Seuravaksi päiväksi joukkueet matkaavat Poriin.