Finaalit alkavat Kotkanpesässä

Bewe

Kaukalopalloliigan loppuottelusarja alkaa lauantaina 17. maaliskuuta. Ensimmäinen ottelu Bewen ja Porin Kärppien välillä pelataan Helsingissä kello 16.45. Seuravaksi päiväksi joukkueet matkaavat Poriin. 

Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Kolmas, mahdollisesti jo ratkaiseva ottelu pelataan jälleen Helsingissä, lauantaina 24. maaliskuuta kello 15.45. Mikäli ottelusarja venyy viidenteen otteluun, se käydään Helsingissä 31. maaliskuuta kello 18.45.

Liput Bewen kotiotteluihin maksavat aikuisilta 10 euroa ja alle 12-vuotiailta 5 euroa.

Next Post

Bewe perinteisellä pelireissulla Vermossa

Beweläiset kävivät ravistelemassa Rovaniemen pölyt pois keskiviikon raveissa. Tällä kertaa ei ollut nimikkolähtöä, johtuen vasta maanantaina tehdystä päätöksestä lähteä nollaamaan Blue Ballin "MURSKAJAISET" ja saamaan finaalihenki päälle. Tämä selvittänee epätietoisille miksei tv-ruuduista ei näkynyt Bewe-loimea. Paikanpäällä vaalikampanjaansa pitänyt "Julma" Juha Väätäinen, Euroopan Mestari 5000 ja 10000 metrin matkoilta Helsingin ensimmäisistä […]