Pohjois-Haagan yläaste Helsingin ykkönen

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Helsingin poikien ylästeiden kaukalopallosarja 2007 on saatu päätökseen.

Mukana oli 24 joukkuetta. Alkusarjassa pelattiin yhteensä 36 ottelua ja pudotuspelejä 22. Kolmen joukkueen lopputurnaukseen selvityivät Pohjoi-Haagan I ja II sekä Maunulan joukkueet. Pohjois-Haagan I joukkue peittosi Maunulan 14-2 ja II joukkueen 9-6. Pohjois-Haagan II voitti Maunulan 16-1. 

Pohjois-Haagan kultajoukkueessa pelasivat Tapio Relander, Peter Eskelinen, Joni Karjalainen, Joonas Alakomi, Tim Basil, Joni Jouhkimmainen, Niko Aitero, Jukka Ojala, Atte Alastalo, Jaakko Turtiainen, Sami tervonen, Harri Mäkinen, Matias Sipinen, Niko Silfer, Kalle Lehto, Teemu Tallberg, Joel Kopahkala ja Matias Virta.

Pohjois-Haagan hopeajoukkue: Niklas Haikarainen, Roope Juvonen, Ilari Metsola, Lauri Suoniemi, Iiro Leppänen.Jussi Paunila, Anton Rauta, Tony Nenonen, Timo Kasurinen, Reko Riihinen, Saku Nuorlahti, Aki Kivelä, Jose Sneck, Juha Hieta-aho, Mikael Salmivirta, Tuomas Sarvaranta ja Henri Valo.

Yllätyspronssia Maunulan joukkue: Anton Nevalainen, Bile Abdihafrid, Teemu Islander, Arto Korhonen, Niklas Suni, Alex Gymer, Sonerva Ville, Qvick Jesse, Grönlund Markus, Petri Sucksckoff, Christian Kumpula ja Oliver Rajala.

Tilastot löytyvät vasemmalta koulukaukiksen alta.

Kuvassa pistepörssin voittaja, Pohjois-Haaga II:n Aki Kivelä (17+9=26)

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lukioiden ja yläasteiden mestaruudet ratkottu

Lukioiden ja yläasteiden kaukalopallon SM-turnaus pelattiin Lohjan ja Kisakallion jäähalleissa.