BEWE SPORTIN 30-VUOTISJUHLAOTTELU

Bewe
0 0
Read Time:26 Second

 

Kaukalopalloliigan kestomenestyjän Bewen 30-vuotisjuhlaottelu on la 13.10. klo 16.45 Porin Kärppiä vastaan Helsingin jäähalli 2:ssa, joka paremmin tunnetaan kaukalopallopiireissä Kotkan Pesänä. Bewe juhlaottelun vieras on tuttu finaalivastustaja 2000-luvulta.

Bewen mitaliketju on ollut katkeamaton 12 viimeisen kauden aikana. Kaudella 1995-96 tullut kulta on saanut jatkokseen -97 kultaa, -98 hopeaa, -99 kultaa, -00 hopeaa, -01 kultaa, -02 kultaa, -03 kultaa, -04 hopeaa,- 05 hopeaa,- 06 pronssia ja -07 kultaa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN POHJOISSAVON JA - KARJALAN KIERROKSELTA 4 PISTETTÄ JA VÄLÄHDYS URHEILURUUDUSSA

  Lauantain kamppailu Devils – Bewe Lauantaina Bewe matkasi kalakukko kaupunkiin Kuopioon ilman olkapää leikkauksesta toipuvaa päävalmentaja Tuomas Astrenia. Valmennusvastuun kantoivat manageri Sami Virmanen ja Ville Valkonen. Savon sydämessä Bewe ei ole vierailutkaan vuosikymmeneen. Aikaisemmin kuopiolaisia edustuvat sittemmin kuopatut Dynamo ja KuKaPa. Nyt Niiralan montussa häärii enemmän rullakiekon puolelta tuttu […]