BEWE LÖYLYTTI POHJOISEN POIKIA

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 41 Second

 

Ottelutapahtuma alkoi edellisenä viikonloppuna kolmantena pelaajana kautta-aikain 1000 pisteen rajan rikkoneen kapteeni Panu Siivikon palkitsemisella upealla liigan plagaatilla ja Tallinkin lahjakortilla.

Bewe – Blue Ball 18-5 (8 – 0) (4 – 0) (6 – 5)

Liukkaasti liikkunut ja tehokkaasti viimeistellyt Bewe pani heti ensimmäisessä erässä luun kurkkuun rovaniemeläiselle uneliaasti esiintyneelle Blue Ballille, takoen reilussa 17 minuutissa taululle luvut 8-0. Näytti siltä, että edellisen päivän tappio Turussa Pyrkivälle painoi jaloissa. Bewen mieleenpainuvimmat tapahtumat olivat ensimmäisen erän aikana Häppölän paluu keuhkokuumeen kourista reilun kuukauden pelaamattomuuden jälkeen ruotuun, joka taas piristi kuin uudesti syntyneen Jonne Vaahteran esittelemään parasta osaamistaan, siitä upea maali palkinnoksi. Häppölä taas tuikkasi b-pistevaparista ovelan "häppölämäisen" vedon, joka löysi maalin perukoilla. Aikaa oli kulunut silloin 12.09 ja taululla 4-0 ja samalla Blue Ball vaihtoi maalivahtia Ilkka Pasman tullessa Pauli Kaarlejärven tilalle. Bewen jokainen kolme kenttää vyörytti tasaisen tappavasti peliä vastustajan maalille ja ensimmäistä kertaa kotiottelussaan tällä kaudella esiintyneellä Mika Hämäläisellä oli helppo työ pitää maalinsa puhtaana. Erä Bewelle 8-0.

Toisessa erässä Blue Ballin pääsi peliin mukaan ja paras tilaisuus tuli ottelun puolivälissä rikkoa kuparinen kahden beweläisen kuluttaessa samanaikaisesti jäähypenkkiä. Tällä kertaa alivoima puri eikä Hämäläistä yllätetty Bewen maalilla.

Nikolai Simonen lisäsi ottelun maalimääränsä neljään tekemällä toisessa erässä vielä 2 mallikasta maaliaan. Erä Bewelle 4-0.

Kolmannen erän maalitehtailun aloitti Blue Ball tekemällä pistepörssin kärkipäässä viihtyvän Tommi Hyvösen toimesta 2 maalia. Tämän jälkeen Bewe värkkäsi 2 ylivoimamaalia ja sitten maaleja tehtiinkin tasatahtiin. Katsomossa odotettiin ennen kolmannen erän alkua Bewen pitävän maalinsa puhtaana, joka on kaukalopalloliigassa erittäin harvinaista herkkua. Edellisenä päivänä RB-93 voitti Devilsit 12-0 ja tällaiset pelit mahtuvat kautta-aikain yhden käden sormilla laskettaviksi.

Erikoisuudet: Bewen ikoni, 1200 pisteen rajapyykkiä lähestyvä Sami Häppölä loukkaantui yhteentörmäyksessä satuttaen pahasti silmän alusensa, johon ommeltiin 10 tikkiä. Harri Hautajoki pallovarmana pelasi erinomaisesti puolustajana tuuraten näin hienosti selkävaivaista Tommi Heinosta, jolle toivoisi edes yhden ehjän kauden. Pitkään sairastuvalla ollut rymistelijä Juhani Holma kävi viikolla yrittämässä treeneissä, mutta ei ollut vieläkään pelikykyinen ja Juhanin paikalla hääri mallikelpoisesti joukkueen kuopus Ari Oksanen.

Liekeissä: Lauri Penttinen 3+3. Blue Ballin riveistä puuttui Kristian Moilanen.

Maalivahtien torjunnat: Mika Hämäläinen 27 ja Pauli Kaarlejärvi 7 ja Ilkka Pasma 25.

Ottelun avausmaalin tekijänä palkittiin Nikolai Simonen ONE1 More Sportsin tuotepaketilla.

Blue Ballin parhaana palkittiin Tommi Hyvönen ja Bewen Most ELMO Player Lauri Penttinen

Palkinnot luovutti Delta Auton edustaja Pasi Kantoniemi.

 

Beweläisten tehomerkinnät:

Jarkko Antikainen        0+0+0

Harri Hautajoki            1+1+0

Niko Hermunen           1+1+0

MV Mika Hämälinen    0+0+2

Sami Häppölä              1+1+0

Kim Korhonen             1+1+2

Janne Kuusla               0+1+0

Sami Luoto                 0+2+0

Ari Oksanen                0+0+0

Olli Pelkonen               2+1+0

Lauri Penttinen             3+3+2

Aleksi Rantalainen        1+0+2

Panu Siivikko              2+1+0

Nikolai Simonen          4+1+0

Paavo Torkkola           1+0+0

Jonne Vaahtera            1+1+2

VMV Henri Vesikko    0+0+0

 

Vaihto 6917, joka on tämän syksyn korkein vaihto kaukalopalloliigassa ja kerroin 117,24

 

Yleisöä niukasti 242 ja tuomaroinnista vastasivat Vesa Paavola ja Jussi Säteri

 

Bewen seuraava ottelu on itsenäisyyspäivänä 6.12. Raumalla ja vastassa on tuttu UKP ja Mika Puumala

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE SPORT PALKITTIIN

Bewe Sport palkittiin Etelä-Suomen Liikunnan syyskokouksen yhteydessä 28.11.2007 Hotelli Pasilassa vuoden 2006 alueellisena työllistäjäseurana. Palkitsemisen kriteereinä olivat Työhön Kutsu-hankkeen projektissa ensisijaisesti työllistäminen. Bewe työllisti vuoden 2006 aikana yhteensä 35 henkilöä, joista yhdistelmätuella 22, oppisopimuksella 7, palkkatuella 6. Työharjoittelijoita oli yhteensä 9, työelämävalmennuksessa 2 ja 1 työkokeilussa.