SAMI HÄPPÖLÄ RIKKOI 1200 PISTEEN RAJAN

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

 

Bewen taiturimaisesta Sami Häppölästä tuli toinen pelaaja, joka rikkoi Kaukalopalloliigassa huikean 1200 pisteen rajan. Aikaisemmin sen on tehnyt 3 vuotta sitten lopettanut piikkipaikkaa 1268 pisteellä (432+836) pitävä oululainen Hannu Suorsa. Sami Häppölällä on menossa liigassa 15. kausi ja juhlaottelu oli hänen 423.

 

  

Ennen tämän päiväistä kamppailua Häppölällä oli koossa 1198 pistettä, joista 478 maalia ja 720 syöttöä. Häppölä tarvitsi juhlaottelussaan, joka hänen harmikseen sattui vieraspaikkakunnalle Lappeenrantaan vain kolme vaihtoa kun ajassa 05.18 hän teki Bewen ensimmäisen maalin, joka oli 479. ja seuraava tilastoitu Häppölän syöttö lähti ajassa 9.43 ja tämä 721. syöttöpiste kruunasi hänet 1200 pisteen kerhoon. Kaukalopalloliigassa on sen 18 vuoden aikana pelannut yhteensä 1448 pelaajaa. 

Häppölä johtaa maratontaulukossa pelattujen otteluiden tilastoa 423 ottelullaan. Maalitekijätilastossa, enemmänkin pelinrakentajana tunnettuna Häppölä on kolmantena lopettaneiden raumalaisen Kari Elosen ja  Jari Karppisen jälkeen. Syöttöjen määrä yltää kautta-aikain tilastossa toiselle sijalle. Sami Häppölä on kautta-aikain menestynein kaukalopalloilija, sillä hänet on valittu 4 kertaa valtakunnan parhaimmaksi pelaajaksi. Runkosarjan pistepörssin voitot ovat tulleet viitenä kautena ja kahdesti hän on voittanut pudotuspelien pistepörssin. Häppölän palkintokaappia kortistaa 7 Suomen Mestaruus kultamitalia, 5 hopeaa ja 1 pronssi. Kolmena viime kautena Häppölällä on jäänyt paljon pelejä pelaamatta loukkaantumisten ja sairastelun takia, mikä on hidastanut hänen tavoitettaan siirtyä maratontaulukon piikkipaikalle. Vasta tämän jälkeen Häppölä on valmis ripustamaan luistimet naulaan. Häppölän mieleenpainuvin tapahtuma on hänen pitkällä urallaan -96 Oulussa R-Villeä vastaan käyty ratkaiseva viides finaaliottelu, jossa hän teki  5 maalia hiljentäen samalla vajaan 4000 hengen katsomon.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RB-93 TOISTAMISEEN BEWEÄ PAREMPI

13-6 (3-3,4-1,6-2) Bewe lähti sunnuntai-aamuna kohti Lappeenrantaa mielessään kunnon revanssi kotona Kotkan Pesässä kärsityn maalin tappion jälkeen. Ensimmäisen ja toisen maalin teki kotijoukkue, sitten kavennuksen teki Sami Häppölä Jonne Vaahteran tarjoillessa. Tasoituksen 2-2- teki Lauri Penttinen Nikolai Simosen syötöstä. Kellon näyttäessä aikaa 9.43 Jonne Vaahtera siirsi Bewen 2-3 johtoon Sami Häppölän […]