Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

13-6 (3-3,4-1,6-2)

Bewe lähti sunnuntai-aamuna kohti Lappeenrantaa mielessään kunnon revanssi kotona Kotkan Pesässä kärsityn maalin tappion jälkeen.
Ensimmäisen ja toisen maalin teki kotijoukkue, sitten kavennuksen teki Sami Häppölä Jonne Vaahteran tarjoillessa. Tasoituksen 2-2- teki Lauri Penttinen Nikolai Simosen syötöstä. Kellon näyttäessä aikaa 9.43 Jonne Vaahtera siirsi Bewen 2-3 johtoon Sami Häppölän syötöstä. Nyt Häppölän kautta-aikain saldossa 1200 pisteen raja rikkoontui. Vielä tuli koko syksyn yllätysjoukkue RB-93 tasoittaen erän 3-3.

Liekö Häppölän juhlinta sammuttanut palavan janon sillä vahvasti pelannut RB-93 vei toisen erän 4-1. Bewen voittaessa laukausten määrässä vain laukausten määrässä kotijoukkueen 21-14. Bewen ainokaisen teki Harri Hautajoki Niko Hermusen esityöstä.

Kolmannessa erässä kyyti oli vieläkin kylmempää Bewen sortuessa jäähyilemään. Ottelun loppupuolella murskattu vierasjoukkue pääsi vähän kaunistelemaan maalilukujaan Harri Hautajoen ja Ari Oksasen maaleilla.

Bewe matkustaa ensi sunnuntaina Turkuun Pyrkivän vieraaksi Kupittaalle ja sen jälkeen on peleissä joulutauko ja pelit jatkuvat kotona la 5.1. Kolmas erä 6-2 kotijoukkueelle. Bewe säilytti piikkipaikansa 1 pisteen erolla RB-93:een. Niskaan hengittävä naapurilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Erikoisuuksia: Viime ottelussa Helsingissä loistaneet, molempien joukkueiden kovaa ampuvat pakit Rautio & Luoto jäivät ilman maalimerkintöjä. Liigan ammattimaisin ja viime aikoina erityisen jäähyherkkä joukkue esiintyi hengettömästi ja vielä kaiken kukkuraksi pelaajaluettelokin puuttui.