KOKOONPANOON MUUTOKSIA

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Joukkueeseen liittyivät ennen vuoden vaihdetta Aku Lasaroff Enson Pallosta ja Rami Koivisto III-divisioonan Devils Duckseista. Vastaavasti meno puolella olivat taksikiireet vienyt Ville Galle ja opiskeluun panostava Toni Bark.
Viime kauden jälkeen joukkueen ykkösmaalivahdin paikkaa tavoitellut ja heinäkuussa armeijan harmaisiin astuneesta Rolf von Hedenbergistä valui mehut Santahaminan hiekkaan niin pahoin, että maalivahdin hommat eivät enää kiinnostaneet asepalveluksen aikana eikä myöskään jälkeen. Aku Lasaroff ottikin Hedenbergin loossiin pukukopista ja kantaa ennen kautta loukkaantuneelle Tuomas Sintoselle kuulunutta # 18 paitaa. Rami Koivisto paitaa komistaa Gallen päältä vähemmän tuttu numero 8. Koiviston pelinumerot ovat olleet aikaisempina kausina 77 ja 6. Myös pitkään loukkaantuneen Risto Salmisen paluu kaukaloon enemmän kuin epävarmaa.

Kokoonpano:
Maalivahdit: #1 Henri Vesikko, #6 Tomi Turunen ja #30 Mika Hämäläinen.
Puolustajat: # 8 Rami Koivisto, #11 Janne Kuusla, #18 Aku Lasaroff, #22 Sami Luoto, #23 Tommi Heinonen, #24 Aleksi Rantalainen A, #33 Juhani Holm, Jarkko Antikainen ja # 55 Risto Salminen.
Hyökkääjät: #5 Nikolai Simonen, #9 Sami Häppölä, #13 Kim Korhonen, #15 Olli Pelkonen, #17 Ari Oksanen, #21 Jonne Vaahtera A, #25 Niko Lintunen, #42 Paavo Torkkola, #69 Lauri Penttinen, #72 Niko Hermunen, #75 Panu Siivikko ja #77 Harri Hautajoki.

Huoltajat: Tapio Ahonen, Tomaatti Seppänen ja Jarmo Piirainen
Valmentajat: Jari Huttunen, Sami Teiro, Kai Vesterback ja Ville Valkonen
Päävalmentaja: Jouni Ikonen
Manageri: Sami Virmanen

Kaukalopalloliiga jatkuu lauantaina klo 19.15 kun Kotkan Pesään tulee vieraita susirajalta eli pistepörssin kärkinimi Tapio Niskasen Lieksan Into.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe - Lieksan Into

Bewe – Lieksan Into 17-8 (5-2,5-2,7-4) Lauantainen peli näytti olevan ohi reilussa 10 minuutissa. Taululla komeili 5-0 ja Innon Kuiri ja Niskaset eivät juuri palloon ennättäneet koskea. Sitten rysähti, Tommi Heinonen "sulki" Jani Kuirin juuri Bewen vaihtoaition kohdalla laitaan, sillä seurauksella, että moista torikokousta ei Kotkan Pesässä ole vuosiin nähtykään. […]