Bewe – UKP

0 0
Read Time:6 Minute, 22 Second

11-5 (3-2,4-2,4-1)
Bewen sunnuntaiset vieraat tulivat pitsikaupungista Länsirannikon Raumalta, ihan niin kuin ennakkomainoksissa Hifk:n radiossa oli kuultavissa. Tästä eteenpäin ottelumainokset pyörivät tämän kevään loppuun asti Suomen ainoassa lätkäradiossa 93,6 megahertziä.

Raumalaiset kylläkin näyttivät, että pitsinnyplääjät olivat jääneet kotiin ja matkassa oli erittäinen iskukykyinen kahden kentällisen joukkue ja pisteenä yksi valtakunnan parhaimpiin kuuluva "yllätyksellinen" maalivahti Mika Puumala. Yllätyksellinen viittaa maalien paikallaan pysymiseen. UKP pysyi vielä ensimmäisen erän hyvin hallitsevien Suomen Mestareiden kyydissä tekemällä 2 hienoa ylivoimamaalia. Bewe vei eka erän 3-2 Nikolai Simosen juhlamaalilla, josta myöhemmin lisää, toisen maalin teki sisäisessä pörssissä toisena oleva Paavo Torkkola ja kolmannen Niko Hermunen.

FOTO TOMAATTI

{mosimage}

Toinen erässä UKP haastoi vielä tekemällä minuutin välein 2 tasakentällisen tehtyä maalia ja taululla komeili 5-4. Tämän jälkeen Bewe värkkäsi 2 maalia Simonen ja hattutempun tehneen Paavo Torkkolan toimesta. Erän päätyttyä taululla 7-4.
Kolmannessa erässä Bewe meni menojaan UKP:n väsyessä. Yksi kolmannen erän mieleen painuvimmista maaleista lähti joukkueen nuorimman pelaajan Ari Oksanen mailasta. Kikkaa ihmetteli vajaan 300 katsojan lisäksi varmasti myös aitiopaikalla ollut Mika Puumala. Erä kohti kurinalaisempaa peliä menevälle Bewelle 4-1.

Yleisöä 249

Loukkaantuneet ja sairaat: Juhani Holm (nivunen), Kim Korhonen (vatsatauti) ja Jonne Vaahtera (pelikiellossa)
Erotuomarit: Monta kertaa beweläisten hampaissa ollut erotuomaripari Thomas Söderberg ja Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikerhosta selvisivät suhteellisen helposta ottelusta ilman torikokouksia tai sitten kokenut pari teki ottelusta helpon niin itselleen kuin joukkueille.

Erikoisuudet: UKP:llä vain kaksi kentällistä pelaajia. Bewen avausmaalia juhlittiin, koska se oli 500., jonka Bewe on tehnyt UKP:lle keskinäisissä otteluissa. Urheilulehden toimittaja Topias Kauhala kunnioitti tapahtumaa olemalla aitiossa kauniin kollegansa kanssa. Luvassa on juttu Liigasta ennen pudotuspelejä levikkiään hurjasti kasvattaneessa Urheilulehdessä. Bewe vs RR-Oulu ottelua tulee kunnioittamaan läsnäolollaan Ylen Urheilun Big Boss Kari Mänty.
Konkari Rami Koivisto debytoi puolustajana vajaan kahden vuoden korpivaelluksen jälkeen, pisteet jäivät odottamaan seuraavaan otteluun.

Bewe ikoni Sami Häppölä pelasi pitkän uran ensimmäisen UKP:n ottelunsa ilman minkäänlaista tilastomerkintää.
Ottelu oli Veikkauksen tulosvetokohteena, vaihdon ollessa 4283 e ja kerroin kierroksen paras 58,45.
UKP toi tullessaan Kotkan pesään upean kausikirjan, josta onnittelut seuralle.

Molemmilla niin Bewellä ja UKP:llä on menossa liigassa 16. kausi, UKP ollessa mararatontaulukon kakkonen heti Bewen jälkeen. Pisteitä Bewellä 710 (1,49/peli) ja UKP:llä 376 (0,93/peli). UKP:n mitalisaalis näyttää nollaa ja vastaavasti Bewellä 7 kultaa, 5 hopeaa ja 1 pronssi).

Yleisöä 249
Palkitut: UKP:n Mika Puumala ja Bewen Most Elmo Player Paavo Torkkola ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Nikolai Simonen palkittiin One1More Sportin lahjakortilla.
Palkintoraadissa JT-Linen toimitusjohtaja Juha Tiilikainen ja Helsingin Kaukalopalloerotuomarikerhon puheenjohtaja Tom Rosvall.

Bewen seuraava kotiottelu la 26.01. klo 19.15 ja vieraina Kotkan Pesässä EPa Varkaudesta. TERVETULOA kannustamaan Bewe runkosarjan voittoon!