PITKÄPERJANTAINA TAISTELU JATKUU

Bewe
0 0
Read Time:59 Second
Kotkan Pesässä taistelu Suomen Mestaruudesta jatkuu perjantaina klo 15.45 alkavassa kolmannessa finaalissa Bewen ja EPan välillä. Molemmat joukkueet ovat hioneet kyntensä teräviksi. EPan kautta-aikain suurin rökäletappio tuli viime lauantaina, kun he joutuivat Kotkan Pesässä todelliseen myrskyn silmään. EPa kokosi mahtavasti uuden taisteluilmeen sunnuntain kotiotteluunsa pelaten täyden hallin edessä hurmioituneena  ja sama ilme jatkuu myös tulevana perjantaina Helsingissä.

Bewe on päässyt harjoittelemaan tulevaa koitosta varten koko joukkueen voimin suhteellisen terveenä ja se tietää varkautelaisille vaikeuksia.

Bewe johtaa muuten ottelusarjaa 2-0 ja mestaruuteen tarvitaan 4 voittoa. Perjantaina jatkuu 30-vuotijuhlavuoden meininki moninaisine ohjelmineen ja yksi merkittävä tapahtuma on toisen erätauon loppupuolella, kun arvotaan kaikkien arvan ostajien kesken n. 4000 euron arvoinen Honda Scootteri ja siihen kuuluva Arai-kypärä.

 
Pe 21.03. klo 15.45 Bewe – EPa, on myös Veikkauksen tulosvetokohde. Sarja jatkuu lauantaina Varkaudessa klo 17.00 ja tämäkin on Veikkauksen kohteena.

Tervetuloa kannustamaan ja viihtymään!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

POHJOIS-HAAGAN 9. LUOKKA HELSINGIN YLÄASTEIDEN YKKÖNEN

   Helsingin yläasteiden poikien kaukalopallosarjaan osallistui yhteensä 22 joukkuetta. Joukkueet pelasivat kuudessa eri lohkossa yksinkertaiset alkusarjat ja kaikki joukkueet jatkoivat pudotuspeleihin.