POHJOIS-HAAGAN 9. LUOKKA HELSINGIN YLÄASTEIDEN YKKÖNEN

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

  

Helsingin yläasteiden poikien kaukalopallosarjaan osallistui yhteensä 22 joukkuetta. Joukkueet pelasivat kuudessa eri lohkossa yksinkertaiset alkusarjat ja kaikki joukkueet jatkoivat pudotuspeleihin.

Kolme parasta joukkuetta ratkaisivat lopussa yksinkertaisella sarjalla sijat 1-3. Mestaruuden voittanut Pohjois-Haagan 9. ja hopealle sijoittunut 8. luokka pelasivat tasan 2-2 (0-0). Kolmanneksi sijoittunut Tehtaanpuisto hävisi Pohjois-Haagan 9. luokalle 3-12 (2-5). Pohjois-Haagan 8. luokka pelasi Tehtaanpuiston kanssa tasan 5-5 (3-4).

 

Sijat 12-22: Itäkeskus, Oulunkylä, Suutarila, Haagan Peruskoulu, Helsingin yhteislyseo, Kruunuhaka, Vuosaari, Munkkiniemi, Laajasalo, Hiidenkivi, Puistola,

 

Sijat 7-11

Mattliden, Maunula, Pukinmäki, Botby, Högstadieskola,  

Sijat: 4-6.

Pohjois-Haaga 7. luokka, Lauttasaari,  Pakila

 

Pronssille sijoittuneessa Tehtaanpuiston joukkueessa pelasivat: Samuli Eskuri, Mikko Vainonen, Aleksi Rekonen, Tuomas Ahola, Joonas Valkeinen, Valtteri Lahtinen, Erkka Muhonen, Reijo Goodwin, Mikko Leino ja Samu Nastolin. Valmentaja Veikko Niemikorpi.

 

Hopeajoukkue Pohjois-Haagan 8. luokka: Ville Runola, Sami Salminen, Ville Frantsi, Markus Hännikäinen, Otso Rantakari, Sebastian Remander, Tommi Laine, Ville Iissalo, Lauri Lehto, Joona Kunnas, Jesse Himanen, Eelis Goebel, Jukka Honkanen, Niko Väätäinen ja Kalle Kossila. Valmentaja Juha Stark.

 

Kultajoukkue Pohjois-Haagan 9. luokka: Henri Valo, Santeri Nuorlahti, Timo Kasurinen, Roope Juvonen, Ilari Metsola, Jose Sneck, Jussi Paunila, Aksel Homan, Niklas Haikarainen, Mikael Salmivirta, Juha Hieta-aho, Aki Kivelä ja Reko Riihinen. Valmentaja Juha Stark.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE TEKI EPASTA MUNAKOKKELIA

13-3 (3-1,4-1,6-1) Kotkan Pesän finaalisarjan kolmanteen otteluun oli panostettu myös paljon. Ikuisesti kiertävä Kultainen Kotka tuli totutusti sisään. Sitten kajahti 30-vuotisjuhlakauttaan viettävän kotijoukkueen tämän kauden suosikki kappale, Frederikin OON KOLMIKYMPPINEN, jonka esitti mahtavasti Suomen parhaimpiin karaokelaulajiin kuuluva ja Seinäjoen tangokisoissa menestynyt Susanna Gärdström. Jokainen katsojakin oli saanut upean nostalgisen käsiohjelman […]