Bewe tv:n urheilu-uutisissa

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

 

 
Bewestä oli juttua lauantaina Yle TV2:ssa 21.50 uutisten urheiluosiossa. Katso video:

 Yle TV2 Urheilu-uutiset 21.50 (Windows Media 15Mt) 


Yle TV2 Urheilu-uutiset 21.50 (divx-muoto 22Mt) 

 

Lataa tästä DivX koneellesi 

 


Bewe Sport on Suomen vanhin, vuonna 1977 perustettu kaukalopalloseura. Sen nimi juontuu perustamisaikojen sponsorista Beweshipistä.

Bewe Sport kuuluu Suomen menestyneimpiin kaukalopalloseuroihin. Siihen kuuluu 120 joukkuetta, joista liigajoukkue on ollut mitaliotteluissa kaudesta 1993 – 94 aina vuoteen 2008. Tuloksena hopeiden lisäksi kahdeksan kultaa. Kausi 2005 – 2006 päättyi pronssimitaliin, mutta tämän 30-vuotisjuhlakauden kauden 2007 – 2008 tuli jälleen Suomen mestaruus.

Kauden 2005 – 2006 päätteeksi Helsingin kaupunki palkitsi seuramme vuoden urheiluseurana, valtiovalta vuoden työllistäjäseurana, työllistimme pitkäaikaistyöttömiä ja oppisopimuslaisia kautena 2005 – 06 yli 50, nyt heitä on reilut 30. Helsingin Urheilutoimittajat palkitsi seuramme koululaiskaukalopallon vuoden urheilutekona. Liikutamme vuosittain 5000 – 6000 koululaista pääkaupunkiseudulla. Aktiivisia aikuisia jäseniä on 2000.

Syksyllä 2007 Etelä-Suomen liikunta palkitsi Bewen alueellisena työllistäjäseurana. Syyskuussa 2007 Työministeriö päätti merkitä Bewen sosiaalisten yritysten rekisteriin. Ko. stuksen saamisen edellytyksenä on pitkäaikaistyöttömien, vaikeasti työllistyvien, työelämästä syrjäytyneiden ja vajaakuntoisten työllistäminen ja sitä kautta työkuntoon saattaminen. Tälläisiä Euroopassa suhteellisen yleisiä sosiaalisen yrityksen statuksen omaavia yrityksiä on satoja, Helsingissä kolme.

Vuodesta 1993 olemme lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen osan tuotosta, joka on kerätty myymällä jokainen tehty kotiottelun maali. Viime vuosikymmenen alkupuolelta saakka lahjoituskohteemme on ollut Käpylän Kuntoutuskeskuksen selkäydinvammaiset. Kiitokseksi ja huomionosoitukseksi tästä olemme saaneet laatan heidän tärkeimpien yhteistyökumppaniensa joukkoon Synapsia-rakennuksen keskuksen aulaan.

Ilman yhteistyökumppaneita ja tukijoita tälläinen yhteiskunnallisesti tärkeä toiminta ei ole mahdollista, siksi toimimme aktiivisesti heidän suuntaansa. Viime tiistaina esim. TV-4 näytti yläaste tyttöjen kaukalopalloa ja asia liittyi lasten pahoinvointiin.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VETERAANIJOUKKUEET SM-KISOISSA ENTISESSÄ KAUKALOPALLOKEHDOSSA JYVÄSKYLÄSSÄ

Menneenä viikonoppuna Jyväskylän Hippoksen urheilukeskuksessa kamppailtiin veteraanien ik-50, -55 ja -60 Suomen Mestaruuksista. Käytössä oli 2 kaukaloinen maan alla oleva tulevan Synergia Areenan vieressä oleva jääurheilukehto. Ensimmäisten ottekuilen aikana muisteltiin 80-luvun alkua, jolloin Jyväskylässä ei ollut lainkaan katettua tekojäätä vaan taivas oli kattona monia otteluita kokeneella tekojäällä.