Myllypuron aukioloajat

Bewe
0 0
Read Time:19 Second

Vakiovuorot Myllypuron jäähallissa alkavat maanantaina 11.8.2008 alkaen. Aukioloaikamme muuttuvat 11.8.2008 alkaen siten että, arkisin ja lauantaisin avaamme hallin ovet viisitoista minuuttia ennen ensimmäisen jäävuoron alkua:

 maanantaisin klo 6.15

 tiistaisin  klo 5.45

keskiviikkoisin klo 06.15

torstaisin klo 06.15

perjantaisin klo 06.15

lauantaisin klo 06.45

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE PORIIN UUSIN EVÄIN

  Bewen liigajoukkue valmistautuu harjoittelemalla kovaa uuden valmentajakaksikon päävalmentaja Sami Teiron ja valmentaja Pentti Lehtosaaren johdolla. Valmennuksen apuna toimivat myös joukkueenjohdon töitäkin tekevät Ville Valkonen, Kai Vesterback ja Jari Huttunen. Uutena miehenä valmennuspuolelle tullut Pentti ”Pena” Lehtosaari niitti meriittejä jääkiekossa ennen Hjallis-huumaa niin Jokereissa kuin hunajaa maistelleessa TPS:ssä. Plakkariin tuli […]