BEWELLE JÄMSÄSTÄ 2 PISTETTÄ

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Bewen oli rukannut kokoonpanojaan tappioon päättyneen liiga-avauksen jälkeen.
Ykköskentässä Mikko Ikosen paikan Panu Siivikon ja Paavo Torkkolan rinnalle otti Olli Pelkonen. Pakkeina totutusti Sami Luoto ja Tommi Heinonen. Pelkonen kiitti luottamauksesta tekemällä ensimmäisessä erässä 2 maalia ja kolmaskin pyöri viivalla. Ykköskenttä teki kaikki Bewen 4 maalia ensimmäisen erän aikana. Duo teki kuitenkin erästä tasaisen värkkäämällä 2 kaunista maalia. Erä vieraille 2-4.
Seuraava ottelu Kotkan Pesässä su 19.10. klo 12.45 vastassa Porin Kärpät
Toisen erän Duo aloitti tekemällä ajassa 21.25 ylivoimamaalin Paavo Torkkolan ollessa boxissa kärsimässä joukkuerangaistusta väärästä vaihdosta. Duo yritti vimmatusti tasoitusta kuitenkaan siinä onnistumatta. Kakkos kentän tutkapari Harri Hautajoki teki Mikko Ikosen syötöstä 3-5 ajassa 27.04. Kolmoskentän Aku Lasaroff siirsi Bewen 3-6 johtoon Sami Lindholmin syötöstä. Mikko Ikosen kauden avausmaali näki päivänvalon ajassa 31.25 syöttäjänä Aleksi Rantalainen. Erän loppupuolella Sami Luoto teki alivoimamaalin Panu Siivikon syötöstä, joka jäikin Siivikon ainoaksi pisteeksi. Siivikkohan saalistaa normaalisti yli 3 pisteen keskiarvolla. Erä Bewelle 2-4.

Kolmas erä olikin Mikko Ikosen ja Harri Hautajoen showta. Ikonen teki puhtaan kypärätempun ja kaikki Hautajoen syötöistä. Hautajoki aikoinaan hallitsi Hifk:n A-nuorissa pistepörssejä. Herää kysymys joko nyt kaukalopallossa?
Bewen viimeisen eli 12. maalin teki ja samalla kautta-aikain ensimmäisen, Niko Lintunen.
Erä Bewelle 1-4.

Jämsässä on tekemisen meininkiä, mistä moni vanha liigaseura voi ottaa oppia.

Maalivahtien torjunnat Duo Jani Nurminen 41 ja Bewe Henri Vesikko 25

Yleisöä yllättävän vähän 209

Erotuomareina Sauli Orava ja Reijo Kitkala Oulusta

Ottelun Lesportpelaajiksi valittiin Duo Ari Vilenius ja Bewen puolustaja Sami Luoto

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Mikko Ikonen 4+2, Harri Hautajoki 1+3, Olli Pelkonen 2+1, Paavo Torkkola 1+2 ja Sami Luoto 2+0.

Ottelu oli nähtävissä livenä Lesport-tv:ssä. parannus oli huima edelliseen Varkaus peliin. Nyt oli osaavat selostaja ja kommentaattori. Pelistä sai hyvin selvän vaikka valot hallissa eivät olekkaan a-luokkaa.

Kokoonpanosta pois: Niko Hermunen, Niklas Paananen, Lauri Penttinen, Miikka Kiiski, Jonne Vaahtera ja Jere Väisänen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Suuntana sunnuntaina Kotkan Pesä

  Tulevana sunnuntaina klo 12.45 alkavassa kamppailussa Bewe kohtaa koko 2000-luvun kovimman haastajansa Porin Kärpät. Ottelutapahtuman yhteydessä lahjoitamme Invalidiliiton Käpylän Kuntoutuskeskukselle viime kauden myymistämme maaleista 1000 euron lahjakortin. Hyväntekeväisyys perinteemme on jo alkanut kaudesta 1992-93.