Suuntana sunnuntaina Kotkan Pesä

Bewe
0 0
Read Time:57 Second

 
Tulevana sunnuntaina klo 12.45 alkavassa kamppailussa Bewe kohtaa koko 2000-luvun kovimman haastajansa Porin Kärpät. Ottelutapahtuman yhteydessä lahjoitamme Invalidiliiton Käpylän Kuntoutuskeskukselle viime kauden myymistämme maaleista 1000 euron lahjakortin. Hyväntekeväisyys perinteemme on jo alkanut kaudesta 1992-93.

 

Tätä perinnettä edelleen pönkittääksemme myymme sunnuntain ottelutapahtuman yhteydessä siniset kotipaidat a' 50 euroa ja valkoiset a' 25 euroa. Paidoilla on voitettu kaksi viimeistä mestaruutta. Ennakkovaraukset on mahdollisia.
 
Uusi 84-sivuinen Bewe Magazine ilmestyy tällä viikolla ja sen mukana on myös kausikortit.
 
Ottelu on mahdollisuus nähdä myös suorana netissä, josta alempana lisää.
 

 
LIIGAA LIVENÄ NETISSÄ
 
Lesport-tv lähettää tulevana viikonloppuna kaksi liigaottelua suorana osoitteessa www.lesport.tv
 
La 18.10. klo 17.00 EPa vs RB-93
Su 19.10. klo 12.45 BEWE vs Kärpät (Veikkauksen tulosvetokohde)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JÄNNITYSNÄYTELMÄ BEWELLE

Kaukalopallon klassikko-ottelu Bewe vs Kärpät tarjosi Kotkan Pesän kauden avausottelussa yllin kyllin tilanteita, avoimia ovia, värikkyyttä, tunteita ja maukkaan lopun ainakin sinisen silmin katsottuna. Ennen kamppailun alkua Bewe lahjoitti myydyistä maaleista kertyneestä tuotosta osan Käpylän Kuntoutussairaalalle. Ottelun avauspallon pudotti Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja, eturivin jääurheilumies Harry Bogomoloff. Bewe kiitti Bogoa hyvästä yhteistyöstä […]