BEWE HOTKAISI PAHOLAISET

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

Ottelun alku myöhästyi Bewestä riippumattomista syistä 15 minuuttia ja ennen ottelua palkittiin liigan plaketilla Kärppä-pelissä 200. pisteen rajan rikkonut Jonne Vaahtera.

Bewen sunnuntai lounas pöydässä ei ollutkaan kalakukkoa vaan aitoja kuopiolaisia paholaisia.

Paholaisista muistutti parhaiten Devilsien hurja logo, joka on yksi parhaimmista liigassa. Bewe hotkaisi sanan varsinaisessa merkityksessä paholaiset luvuin 21-3. Toisen erän jälkeen Kotkan Pesän lehtereille odotettiin uutta liigan ennätystä maalierossa sekä tehdyissä maaleissa. Mutta viimeinen erä menikin tuhratessa ja jäähyilessä, johon osallistuivat molemmat joukkueet. Viime kauden Bewen suurin voitti kirjattiin Turun Pyrkivästä 24-4.

 

Kauttaaltaan beweläiset parantelivat pistepörssisijoituksiaan ja murkasvoiton turvin Bewe siirtyi myös liigan ykköpaikalle. Mikko Ikonen on teksti-tv:n sivun 252 ykköspaikalla pisteillä 16 (10+6), kakkosena jokunen vuosi sitten nuorten SM-liigassa pistepörssien kärkipaikoilla viihtynyt Harri Hautajoki, neljä pisteen päässä Panu Siivikko. Ruudulta löytyvät myös Paavo Torkkola, Olli Pelkonen ja Jonne Vaahtera ja Sami Luoto, joka rikkoi Devilsejä vastan puolustajille hurjan 400 pisteen rajan. Yhteensä 7 beweläistä löytyy kahdenkymmenen parhaan pistenikkarin joukosta. Missä on viime kauden runkosarjassa hurjasti pisteitä saalistanut Innon Tapio Niskanen?

Bewen valmennusjohto on muuttanut alivoimapelaamista ja tuloksena oli etteivät Devilsit tehneet yhtään ylivoimamaalia. Yrityksiä taisi olla kymmenkunta. Yksi virstan pylväistä oli Bewen maalivahti Niklas Paananen. Paananen torjui varmasti ja taakse oli jääneet jännitykset Varkauden ensimmäiseen EPa otteluun, jossa vaihto tuli heti ensimmäisen erän jälkeen kun taululla oli 5 päästettyä maalia.

Kauttaaltaan Bewen peli oli kahdessa ensimmäisessä erässä erittäinen liikkuvaa ja paikoista pyrittiin suoriin ratkaisuihiin, joissa myös onnistuminen oli korkeaa luokkaa.

Erotuomareina Dick Törnqvist ja Thomas Söderberg Porvoosta

Ottelun Lesportpelaajiksi valittiin Devilsien Markku Ukkonen ja Bewen Mikko Ikonen

The Most Elmo Player Mikko Ikonen

Bewen avausmaalintekijä One1More Sports pelaaja Harri Hautajoki

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Jonne Vaahtera 3+1 ja Mikko Ikonen 4+2, Sami Lindholm 3+0, Sami Luoto 1+2, Olli Pelkonen 1+2, Panu Siivikko 3+2, Jonne Vaahtera 2+2 ja Harri Hautajoki 4+4.

Maalivahtien torjunnat: Niklas Paananen 31, Jari Huttunen 4 ja Pasi Karttunen 35

Erikoista: Sami Häppölälle yksi syöttöpiste ja ero maratonin piikkipaikkaan 36 pistettä.

Tilastoja tarkistamatta toisen erän ryöpytys 13-0 lienee kolmieräisten otteluiden ennätys maalierossa sekä tehdyissä maaleissa. Sami Luodolle 400. psite. Panu Siivikolta uupuu enää 2 pistettä hurjasta 1100 pisteestä. Sen rajan ovat aikaisemmin rikkoneet Hannu Suorsa ja Sami Häppölä.

Ottelu oli nähtävissä livenä Lesport-tv:ssä. Selostuksesta huolehti Ike Rautio ja kommentaattorina Jari Huttunen

Kokoonpanosta pois: Niko Hermunen, Juhani Holm, Aku Lasaroff, Mikko Joensuu, Andrei Jääskö, Lauri Penttinen ja Jere Väisänen.

Yleisöä 303

Seuraava ottelu sunnunaina 09.11. klo 12.45 ja vastassa on raumalainen UKP. Tämän päiväisen sarjataulukon mukaan kyseessä on liigan kärkikamppailu.

Ottelut kautta-aikain:

2008-09

Bewe – Devils 21-3 (7-2,13-0,1-1)

2007-2008

Bewe – Devils 16-3 (6-0,3-1,7-2)

Devila – Bewe 11-13 (6-5,1-3,4-5)


Pelatut ottelut: 3

voitot 3

tappiot
tasapelit
tehdyt maalit 50
päästetyt maalit 17

Päivitetty 26.10.2008

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN SAMI LUOTO RIKKOI 400 PISTETTÄ

 Martinlaaksolainen 35-vuotias puolustajajätti Sami Luoto rikkoi kovan 400 pisteen rajan Bewe vs Devils ottelussa. Maan kuulusta, kovasta lyöntilaukauksestaan tunnetulla Sami Luodolla on menossa liigassa 12. kausi, pelattuja otteluita takana 326, pisteitä 402, maaleja 268 ja syöttöjä 134. Jäähyjäkin on pitkällä uralla kertynyt kohtuulliset 421 minuuttia. Rikotulla rajalla irtoaa aktiivipelaajien maratontaulukon […]