DEVILSEISTÄ HYYTELÖÄ BEWEN KÄSITTELYSSÄ

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 6 Second

4-17 (1-3,3-9,0-5)

Bewe lähti Kuopioon siipirikkoisena, saaden jalkeille isosta ryhmästään vain liigan edellyttämän minimäärän eli 15 pelaajaa, joka on monelle liigajoukkueelle välillä tiukka paikka. Joillakin liigajoukkueilla on listoilla jopa 43 nimeä ja hyvä, että määrästä saadaan raavittua kaksi kentällistä kasaan. Bewen ketjukoostumukset ovatkin syksyn aikana eläneet runsain mitoin. Viime kauden todellinen tehonyrkki Torkkola – Hermunen – Siivikko alkaa saada Hermusen kuntoutumisen jälkeen juonesta kiinni. Jonne Vaahteran pelikiellon takia kuumeilusta toipuneen Mikko Ikosen ja Harri Hautajoen rinnalle valmennus nosti hiukka alavireisesti pelanneen, taiturimaisen Olli Pelkosen. Kolmannessa ketjussa Ari Oksanen laidoilla kokeneet Samit Häppölä ja Lindholm. Takalinjoilla Sami Luoro, Janne Kuusla, Tommi Heinonen ja Tommi Nikka. Maalivahdeista Mikko Joensuu pelasi ja Niklas Paananen hoiti pelaajaliikennettä.

Ensimmäinen erä

Ensimmäinen erää ennätti 13.56 ennekuin Paavo Torkkola sai ujutettua pallon Saku Pietilän taaksa. Kuopiolaiset lähtivätkin sillä asenteella peliin ettei kaukalossa nähdä sellaisia lukemia kuin joukkueen vierailussa Kotkan Pesässä. Hyvin Devilsit taitelivatkin ensimmäisen erän tasoittaen pelin 1-1 ajassa 16.13. Bewe värkkäsi vielä paria maalia Mikko Ikosen ja Sami Lindholmin toimesta. Erä Bewelle 3-1.

Toinen erä

Toisessa erässä Bewe antoi myrskyvaroituksen latomalla seitsemässä minuutissa 5 maalia. Erän loppupuoli olikin jo tasaisempaa. Erä murskaavasti 9-3 beweläisille.

Kolmas erä

Kolmas erä oli tilanteiden valossa yllättävän tasainen. Beweläiset kuitenkin pelasivat kurinalaisemmin ja korkealla prosentilla viimeistellen. Erä 5-0 Bewelle.

Yli- ja alivoima

Devils pelasi ylivoimaa kolme kertaa onnistuen kerran ja toinen yv merkittiin siirrettynä. Bewe teki 4 ylivoimamaalia. Ylivoima oli tehokasta sillä vain yksi ylivoima jäi hyödyntämättä. Myös alivoima pelaaminen oli hyvää.

Bewen tehokkaimmat miehet: Harri Hautajoki 3+1, Tommi Heinonen 1+2, Sami Häppölä 0+4, Sami Lindholm 3+0, Sami Luoto 2+3, Olli Pelkonen 2+3 ja Panu Siivikko 3+1.

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 26 ja Saku Pietilä 44.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Aku Lasaroff, Henri Vesikko, Aleksi Rantalainen, Juhani Holm, Niko Lintunen, Miikka Kiiski, Jonne Vaahtera, Sami Arima, Andrei Jääskö ja Ari Oksanen. Armeijassa oleva Jere Väisänen ei enää jatka joukkueen kokoonpanossa. Lauri Penttistä odotellaan joulukuun harjoituksiin.

Erotuomarit: Sauli Orava ja Reijo Kitkala Oulusta

Erikoisuudet:. Bewe ikoni Sami Häppölä kavensi eron piikkipaikkaan 22:een pisteeseen. Piikkipaikan haltijalle, come backin tehneelle Hannu Suorsalle ei ole kirjattu kahdessa ottelussa lainkaan pisteitä

Bewen Sami Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelattujen otteluiden määrässä ja nyt lukema näyttää 446

Päävalmentaja Sami Teiro oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen parin viikon mittaiseksi venyneestä tauosta huolimatta. Edellisenä viikonloppunahan Itärajan Ihme eli Lieksan Into halusi viime hetkillä eli edellisenä päivänä ennen peliä siirtää ottelun pelattavaksi Helsinkiin. Tämähän sopi mainiosti neonvaloihin tottuneille stadilaisille.

Yleisöä 122

Palkitut: Lesportpelaajat Devils Markus Venäläinen ja Bewe Olli Pelkonen

Bewen seuraava ottelu la 03.01. klo 15.30 Raumalla UKP:n vieraana

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pohjois-Haaga jälleen kerran Helsingin ykkönen

  Viimeisen turnauspäivän ensimmäisessä pudotuspelissä Oulunkylä pudotti Länsi-Helsingin maalaein 9-7.  Pohjois-Haaga pesi pitkään ottelua tasaisena pitäneen Etu-Töölön 9-2. Alkusarjassa Pohjois-Haagan 5-4 lyönyt Brändö ei saanut kunnon vastusta Vuosaaresta, joka taipui ilman  edellisen iltana jalkansa loukannutta Ville Rankista luvuin 10-4.