Pohjois-Haaga jälleen kerran Helsingin ykkönen

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

 

Viimeisen turnauspäivän ensimmäisessä pudotuspelissä Oulunkylä pudotti Länsi-Helsingin maalaein 9-7.  Pohjois-Haaga pesi pitkään ottelua tasaisena pitäneen Etu-Töölön 9-2. Alkusarjassa Pohjois-Haagan 5-4 lyönyt Brändö ei saanut kunnon vastusta Vuosaaresta, joka taipui ilman  edellisen iltana jalkansa loukannutta Ville Rankista luvuin 10-4.

 


Pohjois-Haagan joukkue voitti jälleen kerran Helsingin lukioiden poikien kaukalopallopallomestaruuden voittamalla loppusarjassa Oulunkylän 11-4 ja Brändön 10-2.

Pohjois-Haagan joukkueessa pelasi mm. nuorten MM-kisoihin matkaava puolustaja Ari Gröndahl. Onnea kisoihin matkaavalle Arille.

Pohjois-Haagan ja Brändön joukkueissa vilisi runsaasti SM-tason pelaajia.

Toiseksi tuli yllättäen Oulunkylä voittamalla 10-8 kolmanneksi koko syksyn hyviä otteita esittäneen Brändön.

 

Sarjassa oli mukana 15 joukkuetta ja otteluita kertyi yhteensä 23.

 

Ykköskannun napanneessa Pohjois-Haagan joukkueessa pelasivat Teemu Keurulainen, Lennu Kämppi, Ari Gröndahl, Santeri Nuorlahti, Aki Kivelä, Mikael Arkimo, Olli Vannesluoma, Roope Juvonen, Teemu Tallberg ja Niko Aitero. Valmentajana Saku Martikainen. Lisäksi joukkue palkittiin Bewen Fleecekypärillä ja jouluisilla CD-levyillä.

 

Kakkoskannun Oulunkylän joukkue: Juhani Martimo, Olli Korpi, Olli Ikäheimonen, Eero Kuusinen, Tapio Kurki, Anssi Markkula, Juho Perttilä, Teemu Heinilä, Antti Ihalinen, Antti Cajanus ja Kalle Lötjönen. Valmentaja Jorma Kauranen. Joukkue palkittiin lisäksi IFK – SaiPa ottelun lipuilla.

 

Kolmoskannu vei Brändö joukkueella: Toffe Nyrbergh, Teemu Pynnönen, Sami Lahtinen, Rasmus Korhonen, Niklas Huovila, Janne Öfveiström, Eemeli Huikuri, Rasmus Lindström, Micke Alho, Kiki Buchert, Mikael Mild, Juho Olkinuora ja Tony Meski.  Valmentajana Patrick Ikäheimonen. Joukkue sai palkinnoksi Bewe kaulahuivit.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KAUKALOPALLOLIIGA 2008-09 SYYSKAUSI

  Liiga alkoi la 04.10. ja syyskauden pelit loppuivat su 14.12. Kevätkausi alkaa la 03.01. ja runkosarja loppuu su 15.02. Tämän kauden liiga on ollut yksi tasaisimpia. Ainoastaan Lieksan Into on tippunut muiden kyydistä, mutta toivotaan otteiden paranemista kevätkaudelle. Liigan tasaisuudesta kertoo sekin, että piikkipaikkaa syyskauden aikana on pitäneet hallussaan […]