JÄNNITYSNÄYTELMÄ UKP vs BEWE

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 24 Second

6-7 (2-4,2-2,2-1)

 

Reilut parin viikon tauko on nyt peleistä takana ja edessä kiehtova vieraspelimatka Raumalla. Bussiin mahtui joululoman aikana hyvin harjoitelleiden lisäksi muutama heikommalle harjoittelulle jäänyt pelaaja. Bewe vahvisti tauon aikana peräpäätään uudella, hyvin liikkuvalla puolustajalla, yli 200 mestisottelun kokemuksen omaavalla Timo Ahosella. Kaikki nämä asettivat hiukan epävarmuustekijöitä, kun vastassa on tähän kauteen panostanut UKP. Panostaminen näkyy muussakin kuin peliasuissa, nyt etenkin laadukkaimmissa pelaajissa  sekä pelaajamäärässä..   

 
Ensimmäinen erä 
 
Ensimmäinen erä ennätti vanheta reilut 14 minuuttia, kun taululla komeilivat 0-4 lukemat. Ensin Pelkonen ylivoimalla 0-1, heti perään sama mies uudestaan asialla, kolmannesta vastastasi itse maestro Panu Siivikko ja neljä maali kruunasi Pelkosen hattutempun. Tämä viimeinenkin oli ylivoimaosuma. UKK sai siinä välissä yrittää Tero Niemisen toimesta rangaistuskuljetusta, mutta veto suuntautui maalin ohi hyvin maalissa torjuneen Mikko Joensuun. UKK sai vielä kerättyä rivinsä kuntoon. Aina Bewelle paha Pasi Tuominen kavensin 1-4 ja hanakkaasti ampuva Jarno Rusanen ylivoimalla 2-4 Harri Hautajoen istuessa boxissa. Erä Bewelle 2-4

 

Toinen erä

Toisen erän beweläisten maaleista vastasivat Paavo Torkkola ja 500 maalin rajapyykkiä lähestyvä Panu Siivikko. UKP teki myös pari kaappia. Erä tasan 2-2.

 

Kolmas erä

Kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavasti tilanteesta 5-6. Harri Hautajoki siirsi Bewen 5-7 ajassa 54.12. UKP teki kaikkensa kaventaakseen ottelun. Ajassa 58.48 kauden ensimmäistä otteluaan pelanneelle Lauri Penttiselle tuomittiin kahden minuutin pieni käytösrangaistus, samassa ajassa ja samasta syystä myös UKP:n Timo Mäkinen boxiin..

Ajassa 59.17 UKP kavensi tilanteeksi 6-7 Pasi Tuomisen vanhanaikaisella suorituksella. Tästä seurasi aikamoinen torikokous. Beweläiset protestoivat tilannetta voimakkaasti, mutta maali hyväksyttiin pitkien neuvottelujen jälkeen.

UKP otti aikalisän myös ajassa 59.17 ja Mika Puumala pois maalista 59.29. Tolppaa lähemmäksi UKP ei loppurynnistyksessään päässyt. Näin erittäin värikäs ja viihdyttävä liigaottelu päättyi 6-7 vieraiden voittoon. Erä UKP:lle 2-1.  

Yli- ja alivoima

UKP  pelasi ylivoimaa 7 kertaa ja kerran raumalaiset onnistuivat maalinteossa. Bewe teki 3 ylivoimamaalia kahdeksasta yrityksestä. Alivoima pelaaminen oli hyvää.

 

Bewen tehokkaimmat miehet: Olli Pelkonen 3+1, Panu Siivikko 2+1, Niko Hermunen 0+3 ja Harri Hautajoki 1+1

 

Maalivahtien torjunnat: Mika Puumala 30 ja Mikko Joensuu 37.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Aku Lasaroff, Henri Vesikko Andrei Jääskö, Sami Arima, Juhani Holm, Niko Lintunen, Tommi Nikka ja Aleksi Rantalainen.

 Erotuomarit: Jussi Säteri ja Dick Törnqvist.

 
Erikoisuudet: Bewen Sami Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelattujen otteluiden määrässä ja nyt lukema näyttää 447. Sami Häppölä jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä ja näin ero Suorsaan säilyi 22:ssa pisteessä.

Timo Ahonen pelasi ensimmäisen liigaottelun ja selviytyi urakastaan todella hyvin.

 
Yleisöä Kihun Pesässä 104 ja pakkasat Raumalla -18 astetta.

 
Palkitut: Lesportpelaajat UKP:n Risto Koskela ja Bewen Olli Pelkonen. 

 Bewen seuraava kotiottelu la 10.01. klo 15.45 ja vieraana viime kauden finaalivastustaja EPa, Varkaudesta. Näin vielä joulukuussa Beweä edustanut ja joulutauolla Varkauteen siirtynyt Mikko Ikonen tekee pikaisen paluun Kotkan Pesään.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE PÖLLYTTI EPAN

15 – 5 (7-3,4-2,4-0) Kotkan Pesän lauantai vieraaksi oli saapunut viime kevään finaalivastustaja EPa. Kaikki varmaan muistavat kuinka kylmää kyyti oli viime keväänä epalaisille. Nyt joukkue oli vahvistunut aikalailla syksystä ja paperilla ainakin joukkue näyttää suhteellisen kovalta, sillä joukkueen vahvuuteen oli liittynyt Tiusasta, Ikosta ja Huovista. Eli odotukset olivat korkealla […]