PANU SIIVIKOSTA VUODEN KAUKALOPALLOILIJA

Bewe

Urheilutoimittajain liitto on valinnut vuoden 2008 vuoden kaukalopalloilijaksi, 4 kertaa aikaisemminkin valitun, 33-vuotiaan Panu Siivikon. Seurassaan kapteenin merkkiä kantava Siivikko johdatti kautta-aikain kovimalla pudotuspelien pistemäärällään 50 (23+27) edustamansa Bewe Sportin Suomen Mestariksi. Siivikolla on menossa liigassa 13. kausi, joista on saavutuksina 6 kultaa, 2 hopeaa ja 1 pronssi.

Kuvassa oleva Panu Siivikko putsasi viime kevään liigan palkintopöydän

 

Next Post

KAAMOSKIERROS

    Perinteisen Kaamoskierroksen aika oli jälleen käsillä ja edessä pitkä pelimatka Rovaniemelle ja Ouluun. Charter-Tuomen bussi starttasi Kotkan Pesästä klo 16.00 kohti Jääliä, mukanaan nälkäisiä punaisiin Kaamoskiertueen paitoihin sonnustautuneita sotureita. Matka taittui jopa välillä vilpoisessa bussissa alku kangertelujen jälkeen yhdeksään tuntiin. Yö jäi lyhyeksi, koska Rovaniemelle piti lähteä jo […]