INNON ISÄNNÖIMÄSSÄ OTTELUSSA BEWE ANTOI ISÄN KÄDESTÄ

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 6 Second

 

1-35 (0-9,1-12,0-14)

 

Innon kotiotteluun, kunnon valojen alle luisteli yksi ”pelaaja” enemmän kuin lauantaina Kotkan Pesässä. Into käyttää kotiotteluissaan sisäisen pistepörssin ykköspyssyn päässä muista erottuvaa sinistä kypärää. Hiuksiltaan kaveri muistutti viime keväänä Suomen Jääkiekkomaajoukkueessa tuikkinutta Antti Pihlströmiä, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäivätkin. Siitä Innolle pitää nostaa hattua, että joukkue yritti molempina päivinä, mutta kun materiaali ja taito ei yksinkertaisesti osallakaan riitä liigatasolle vaikka mitä tekisi. Bewe jyräsi hyvällä asenteella tämänkin erikoisen vierasottelun, joka jää pelaajillekin muutoinkin mieleen kuin murskalukemista. Lauantain kotiottelussa Bewe otti haltuunsa, niin maaleissa kuin maalierossakin liigan ykköspaikan. Tämän päivän koitoksessa tuli vielä parannettua maalierokin 4 osumalla ja nyt se on 34. Tämä oli yksi jännitettävä kohta ja samoin kuin kauanko kaukalopalloikoni Sami Häppölä ottaa aikaa siirtyessään kaikkien aikojen tilaston kärkeen ja menihän siihen 10 minuuttia 54 sekuntia, jolloin syntyi Häppölälle ottelun 2. tehopiste ja teksti-tv viestitti välittömästi kansalle Häppölän siirtymisen maratontaulukon kärkeen. Beweläiset nauttivat vierasottelun tunnelmasta latomalla henkilökohtaisia otteluiden ennätyspisteitään uusille kymmenluvuille.

 

 

Bewen tehokkaimmat miehet: Sami Arima 1+1, Harri Hautajoki 3+3, Niko Hermunen 3+3, Sami Häppölä 6+3, Tommi Heinonen 1+1, Sami Lindholm 3+5, Sami Luoto 2+2, Olli Pelkonen 7+3, Panu Siivikko 2+3, Paavo Torkkola 2+1 ja Jonne Vaahtera 5+5.

 

Maalivahtien torjunnat: Henri Vesikko 22 ja Atso Kärkkäinen 80.

 

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Aku Lasaroff, Niklas Paananen, Andrei Jääskö, Juhani Holm, Lauri Penttinen, Niko Lintunen, Aleksi Rantalainen, Tommi Nikka ja Ari Oksanen .

 

Erotuomarit: Marko Oikarinen ja Santeri Valve Helsingin Kaukalopalloerotuomarikerhosta.

 

Erikoisuudet: Kaukalopalloliigaa on pelattu kaudesta 1990-91 ja aivan alusta saakka aina tähän päivään asti kautta-aikain pistepörssiä on hallinnut, oululainen lajin legenda, täksi kaudeksi muutaman välivuoden jälkeen paluun kaukaloihin tehnyt 41-vuotias Hannu Suorsa. Suorsa sai luovuttaa ykköspaikan kaikkein tunnetuimalle kaukalopalloilijalle Sami Häppölälle. Rikkomattomana pidetty Suorsan tilasto näytti 1270 pistettä (434+836). Liigassa 36-vuotiaalla Häppölällä on menossa 16. kausi ja motivaationa jatkamiselle on ollut viime kausina pelaajamaratonin piikkipaikka, joka irtoaa nyt uusilla ennätyspisteillä 1278 (520+758). Häppölän juhlapäivä sattui sunnuntaille 25.1. Lieksan Innon kotiottelussa, jossa saaliiksi tuli 6 maalia ja 3 syöttöä. Sami Häppölästä voitaneen sanoa, että hän on antanut kasvot lajille, joka ei päivittäin mediassa paistattele.

Häppölän palkintokaappia koristaa vertaansa vailla oleva arsenaali palkintoja: 8 kultaa, 5 hopeaa, pronssi, pistepörssin voittoja niin runkosarjasta kuin pudotuspeleistä on tälle jääkiekossakin nuorten sarjoissa menestyneelle tuhat taiturille kertynyt kymmenkunta, puhumattakaan otteluissa parhaan pelaajan plakaateista syntyneitä pinoja. Häppölä on valittu 4 kertaa Vuoden Kaukalopalloilijaksi. Seurakaveri Panu Siivikko meni tässä tilastossa pari viikkoa sitten ohi.

Neljän kouluikäisen lapsen isällä Häppölällä on liigassa kaikkien aikojen eniten pelattuja otteluita 453.


VUODEN KAUKALOPALLOILIJAN PLAKAATIN LAUANTAINA VASTAANOTTANUT PANU SIIVIKKO RIKKOI 500 LAUANTAIN OTTELUSSA 500 MAALIN RAJAN

Bewen kapteeni Panu Siivikko rikkoi neljäntenä pelaajana Kaukalopalloliigassa 500 maalin rajan. Siivikon juhlahetki sattui lauantain ottelussa Lieksan Intoa vastaan. Tämän maagisen 500 maalin rikkomiseen, 13. kauttaan liigassa pelaava, lauantaina kukitettu ja 5. kerran Vuoden Kaukalopalloilijaksi valittu Panu Siivikko tarvitsi 345 ottelua.
Tämän 500 tehdyn maalinrajan rikkomiseen on aikaisemmin pystyneet vain oululainen Jari Karppinen, raumalainen Kari Elonen ja seurakaveri Sami Häppölä.

Yleisöä 52

 

Palkitut: Lesportpelaajat Into Henri Niittula ja Bewen Sami Häppölä.

 

Bewen seuraava kotiottelu la 31.01. klo 15.45 ja vieraana Duo, Jämsästä. Tapahtuman yhteydessä Sami Häppölän palkitseminen huikean rajan rikkomisesta.

 

Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukistähti palkitaan henkilöautolla! (Iltalehti)

Bewen ykköspyssy Sami Häppölä saa ensi viikonloppuna komean palkinnon hienosta urastaan. Bewe-tähti Sami Häppöläsaavutti viikonloppuna rajapyykin, jota oli jo pitkään tavoitellut. Bewen voitettua sunnuntaina Lieksan Innon Häppölä summasi tehot 6+3 ja nousi Kaukalopalloliigan kaikkien aikojen tehotilaston kärkeen ohi Hannu Suorsan. http://www.iltalehti.fi/urheilu/200901268980744_ur.shtml