Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 35 Second

17-2 (4-1,10-1,3-1)

Kotkan Pesän jäälle luisteli lauantaina kunnon sotisoppaan pukeutunut vastustaja, toisin kuin edellisessä pelissä olleet itä-suomalaiset. Ottelun alussa palkittiin Bewen oma ikoni Sami Häppölä asiaan kuuluvine palkintoineen, sponsoritkin muistivat Samia erittäin hyvin, mukana oli mm. uusi Hyndai Getz henkilöauto, jonka ajoivat sisään Häppölän alkuaikojen tärkeimmät tukijat eli vanhemmat Kikka ja Make Häppölä. Bewe muisti myös koko 16-vuotisenliigauran tärkeintä kumppania, vaimoa Katjaa sekä lapsia Nikoa, Heidiä, Juliaa ja Sofiaa. Ilman em. henkilöitä Sami Häppölä tuskin ei olisi saavuttanut 1278 pisteen rajapyykkiä.

1.Erä

Ottelun ensimmäinen erä ennätti vanheta vajaa 5 minuuttia ennen kuin kotijoukkue sai kuparin puhki, jonka tekijä oli yläkulma specialisti Panu Siivikko. Duokin sai luotua erän alkupuolella muutaman vaarallisen tilanteen. Bewe värkkäsi vielä 3 maalia. Ja näyttikin, että Duon Sami Suokas paikkaakin mainiosti penkillä istunutta yhtä liigan parhaimpiin kuuluvaa, selkävaivoista kärsivää Jani Nurmista. Suokas torjui ensimmäisen erän aikana kohtuulliset 20 kertaa. Erä Bewelle 4-0.

2. Erä

Bewen kone jauhoi toisessa erässä tasaisen tehokkaan tappavasti. Yksi mieleenpainuvimmista maaleista syntyi Miikka Kiisken kovan ja tarkan lyöntilaukauksen jäljiltä. Sami Luodon istuessa kolttosestaan (kypärällä pelaaminen) kakkostaan pääsi Duo värkkäämään ylivoimamaalin. Vastaavassa tilanteessa Bewe ei päässyt tekemään maalia. Erä Bewelle 10-1.

Miikka Kiiski

3. Erä

Kahdessa ensimmäisessä erässä Harri Hautajoki keräsi tehot 2+3 ja kolmannessa erässä vielä 0+3 ja se tietänee Liigan pistepörssin piikkipaikkaa. Hautajoen kanssa vastaavanlaisiin teholukemiin ylsi

ketjukaveri Sami Lindholm, joka paukutteli Hautajoen syötöistä 6 maalia. Kolmannen erän lopussa Duo pääsi tekemään toisen maalinsa ja näin erä kotijoukkueelle 4-1.

Erittäin siistissä ottelussa jaettiin vain 3 kahden minuutin ranagaistusta.

Bewen tehokkaimmat miehet: Harri Hautajoki 2+6, Miikka Kiiski 2+1, Sami Lindholm 6+2, Sami Luoto 0+2, Panu Siivikko 2+2 ja Jonne Vaahtera 1+2.

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 24 ja Timo Suokas 50.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Sami Arima, Aku Lasaroff, Niklas Paananen, Andrei Jääskö, Juhani Holm. Lauri Penttinen, Niko Lintunen, Aleksi Rantalainen ja Tommi Nikka.

Erotuomarit: Thomas Söderberg aj Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikerhosta

Erikoisuudet:  Sami Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelattujen otteluiden määrässä ja nyt lukema näyttää 454 ja viime sunnuntaina syntynyt kautta-aikain ennätys 1278 ei muuttunut 0+0 pelin takia. Panu Siivikko palkittiin 500 maalin rikkomisesta. Jonne Vaahtera palkittiin Bewen omalla plakaatilla seuran kautta historian 5000. maalin tekijänä. Siivikon ja Vaahteran onnittelijoihin yhtyivät myös Sokos Hotelli Pasila. Paavo Torkkolalle 100. pelatun ottelun palkinto.

Yleisöä 282

Palkitut: Lesportpelaajat Timo Suokas ja Bewen Sami Lindholm. Most Elmo Player Mikko Joensuu ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Panu Siivikko palkittiin One1More Sportin lahjakortilla.

Palkintoraadissa viihdeguru, jokilaakson oma poika Jukka Virtanen, Hampuriksen tj Marko Kovanen sekä Asmo Votkin.

Bewen seuraava kotiottelu la 07.02. klo 15.45 ja vieraana niin ikään Bewen kanssa runkosarjan voitosta pelaava RB-93 Lappeenrannasta,.