SAMI HÄPPÖLÄSTÄ TAMMIKUUN PELAAJA

Bewe
0 0
Read Time:27 Second

Bewen juhlittu hyökkääjä 36-vuotias Sami Häppölä on valittu Kaukalopalloliigan tammikuun pelaajaksi. Häppölällä on menossa 16. kausi liigassa. Häppölä siirtyi maratontaulukossa koko 19 vuotisen liigahistorian ajan piikkipaikkaa pitäneen, muutaman välivuoden jälkeen kaukaloon palanneen oululaisen Hannu Suorsan ohi. Häppölän lukema oli lauantain jälkeen 1278 ja Suorsan 1270.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KOTKAN PESÄSSÄ KÄRKIKAHINA

  © Jari Aikio www.jariaikio.com   Lauantaina Kotkan Pesän jäälle luistelee yksi Bewen hankalimmista vastustajista, RB-93 Lappeenrannasta. Bewen viimeinen voitto rinkelikaupungin pojista on kaudelta 2006-07. Runkosarjaa on molemmilla pelaamatta 2 ottelua ja tällä hetkellä Bewe on kakkosena 26 pisteellä ennen lauantai-iltapäivän vastustajaansa paremman maalieronsa turvin. Sarjajohtaja Porin Kärpillä on koossa 27 […]