BEWE HAKI TAISTELUVOITON NIIRALAN MONTUSTA

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

 5-12 (1-3,1-2,3-7)

 

Paras mahdollinen joukkue lähti aamulla klo 11.00 ilman kylläkin lauantaina loukkaantunutta Niko Hermusta. Valmistautuminen meni nuottien mukaisesti. Tuttu sininuttu vaihtui valkoiseen vierasasuun. Ja Devilsienkin ulkoasu olikin kotona jo liigatasoa. Oululaisen, kokeneen erotuomarikaksikon Saarela & Hirvonen pudotettua pallon peliin 60 minuutiksi, niin illan taisto oli valmis alkamaan, jossa ei armoa anella. Jos edellisenä päivänä tuli kolhuja enemmän kuin lääkäri määrää, niin vastaavaa oli odotettavissa tämänkin taiston aikana. Ja niin myös kävi mitä pöytäkirjan lisälehteen on uskominen.

No Bewe aloitti maalinteon ja Devils jäähyillyn, siinäkö käsikirjoitus. Devils hankki kaikkiaan 11 kakkosta ja turboleuka Jarkko Röntynen pelirangaistuksen ja kun eilinen kymppi siihen lisää, niin 10-tili täynnä ja näin ensi lauantaina Röntysen osalta Kotkan Pesässä (tulevan Sport Hampuris Areenalla) on hiljaisempaa. Vastaavasti Bewe keräsi 8 kakkosta. Paholaiset iskivät yhden maalin niin ali- kuin myös ylivoimallakin. Bewe oli tässä tilastossa tehokkaampi tekemällä 7 ylivoimamaalia. Nyt ei tullut Sakari Pietilälle lauantain veroista päivää ja se näkyi heti tulostaululla varsinkin kolmannessa erässä. Devilseistä erottautuivat mm. Pekka Palm ja Markus Venäläinen, niinkuin myös lauantaina.

 Bewen tehokkaimmat miehet:  Olli Pelkonen 3+1, Sami Häppölä 1+3, Sami Luoto 3+1, Paavo Torkkola 2+0 ja Panu Siivikko 1+4.

 

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 25 ja Sakari Pietilä 39.

  

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Niko Hermunen, Henri Vesikko ja Tommi Nikka.

Ei enää joukkueessa Andrei Jääskö, Niko Lintunen ja Jere Väisänen.

 

Erotuomarit: Jari Hirvonen ja Panu Saarela Oulun Erotuomarikerhosta.

 

Erikoisuudet: Bewen ja kaukalopallon ikoni Sami Häppölän  maraton taulukkoon tuli merkintöjä niin pisteisiin 1286 kuin ottelunmäärän joka näyttää 458. Lauri Penttiselle 100 peliä täyteen.  Ottelu oli Veikkauksen tulosvetokohteena ja vaihto oli 5400 euroa.

 

Yleisöä 198, mukana myös Bewessä kausilla 1993-94 ja 94-95 pelannut kuopiolainen Jukka Pitkänen ja samoihin aikoihin huoltajana ollut karttulainen huoltaja Vesa Mertanen

 

Palkitut: Lesportpelaajat Devils Sakari Pietilä ja Bewen Paavo Torkkola

Devilsit hoitivat ammattimaisesti kahvit, vehnäset ja ottelun jälkeisen ruokailun.

 

Bewen seuraava kotiottelu la 28.01. klo 16.15 ja puolivälieräsarjan 3. ottelu Devilsejä vastaan on ensimmäistä kertaa katkolla..

 

Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VÄLIERIIN

Jari Aikio www.jariaikio.com 7-4 (0-0,2-2,5-2) Devilsit marssittivat Kotkan Pesän jäälle minimaalisen pienen ryhmän 11 kenttäpelaaja ja 2 maalivahtia. Joukkue oli ilman mielenkiintoista, pelikiellossa ollutta Jarkko Röntystä. Bewen vahvuudesta puuttui Niko Hermunen.