BEWELLE ENSIMMÄINEN TAISTELU

Bewe
0 0
Read Time:5 Minute, 17 Second


Jari Aikio www.jariaikio.com

7-6 (4-1,3-3,0-2)

EPa tuli Kotkan Pesään täynnä tarmoa ja uskoa ettei manageri Jake Siekkisen tarvitse osallistua Lahden sunnuntaiseen suurmäen kilpailuun. Siekkinen oli luvannut Varkauden Sanomissa hyppyhaalarit päällään alastulomontussa, että jos Bewe löylyttää EPaa yhtä suurinumeroisesti kuin viime kauden ensimmäisessä finaaliottelussa, niin suuntana on sunnuntaina Lahti. Tässä eväät EPan eväät taisteluun ja Bewe oli vastaavasti harjoitellut koko viikon hyvällä sykkeellä, käyden myös torstai-iltana lataamassa akkuja kuntoon hohtokeilailun merkeissä.


Jari Aikio www.jariaikio.com

1. Erä
Väkkärämäinen Niko Hermunen voittaa aloituksen ja pallo menee maalivahti Mikko Joensuulle, joka avaa loistavasti täyteen vauhtiin päässeelle, taiturimaisesti pallon vastaanottaneelle Panu Siivikolle, mutta EPan maalivahti Mikko Korhonen veti pitemmän korren. Tämä Korhonen tunnetaan ainakin Lappeenrannan kaukalopallopiireissä. Bewen luistin ja miehet liikkuivat mallikkaasti ja taululla olivat jo 7 minuutin jälkeen 3-0 lukemat ja Siekkisen puntit alkoivat jo tutista teksti-tv:tä katsoessa. Ensimmäisestä maalista vastasi tykittäjä Sami Luoto, toisesta Jonne Vaahtera ja kolmannesta Sami Lindholm. Heti perään Lauri Penttisen kiinnipitämisjäähy kostautui kun EPan puolustuksen moottori, Kärpissä kultaa vuollut Marko Luostarisen tykki upposi Mikko Joensuun taakse. Bewen peli kävi, vaikka Sami Luoto saikin 2 minuutin istunnon korkeasta, kylläkin tahattomasta mailasta. Nyt toimi Bewen alivoima. Ajassa 14.04 Bewen uusi maalilaulu rävähti eetteriin neljännen maalin kunniaksi maestro Panu Siivikon ollessa tekijänä. Puoli minuuttia myöhemmin Siivikko joutui Petri Mutkan käsittelyyn ja ani harvoin hermostuva Siivikkokin määrättiin porvoolaiserotuomarikaksikon toimesta Mutkan kaveriksi viereiseen rangaistusaitioon. Tässä vaiheessa Bewe peli ei ollutkaan enää yhtä lennokasta kuin erä alussa. EPa oli onnistunut vääräleuka Tuomo Pelkosen johdolla sekoittamaan Bewen peliä. Ajassa 16.41 Jonne Vaahteralle 2 minuutin rangaistus, sitä ennen Vaahtera koki väärin kohdelluksi pelitilanteessa, jossa hän menetti otteen palloon. Vaahtera tinkasi itselleen lisäksi vielä pienen kakkosen. EPalle annettiin avaimet käteen, Bewe kesti erän loppuun ja Vaahteran jäähyä jäi vielä 41 sekuntia kärsittäväksi toiseen erään. Maalivahdin torjunnat Joensuu 6 ja Korhonen 11.
Erä Bewelle 4-1.


Jari Aikio www.jariaikio.com

2. Erä
Toisen erä tulitus alkoikin EPan toimesta teho- tai tuhokaksikko Ikonen & Huovinen 4-2. Ajassa 22.25 EPan 3. maali tuli siirrettynä oululaislähtöisen, surkuhupaisaan Intoon vielä kesällä menossa olleen Pasi Korkatin toimesta. Tässä vaiheessa Bewen valmennusjohto mietti kuumeisesti miten saadaan taistelijat pysymään pois jäähyboxista. Sana tehosi ja pelikin alkoi käyttää ajassa 25.01
Torkkola – Siivikko akseli toimi ja minuuttia myöhemmin maan kuulu tykki puhui ylivoimamaalin merkiksi Siivikon passatessa. EPan kolttosesta oli istunnolla hämmentäjä ”tikkamasmainen” Tuomo Pelkonen. Taululla turvallisen tuntuiset 6-3. Ajassa 34.08 Aleksi Rantalainen teki alokasmaisen virheen pelaten palloa vihellyksen jälkeen ja sitä sitten miettimään vesipullolla varustettuun aitioon ja täydet 2 minuuttia. Ajassa 37.14 Mikko Ikonen yllätti helpohkosti pakkien takaa ampumalla muuten mainiosti pelanneen Mikko Joensuun ja tilanne 7-4. Viivytys taistelu eli alivoimalla pelaaminen kestettiin, mutta kuinka kauan, sillä EPa oli saanut yrittää jo 6 kertaa ja kylläkin vain kerran onnistuen. Maalivahdin torjunnat Joensuu 10 ja Korhonen 9.
Erä tasan 3-3. 


Jari Aikio www.jariaikio.com

3. Erä
Aleksi Rantalainen toistamiseen boxiin, ehkäpä syystä, niin oivasti Pelkonen näytteli kaatunutta kuin venäläinen Uhtualla ikään talvella -39 ja tästä vielä EPa rankaisi Sami Nallin osumalla 7-5. Pari minuuttia myöhemmin Bewelle joukkuerangaistus väärästä vaihdosta. Mikko Korhonen esitteli paraatitorjuntoja EPan maalissa, kyllä vastaaviin ylsi myös Mikko Joensuu. Ajassa 50.44 synkkiä pilviä taivaalle, Sami Luodon jäähy kestettiin kiitos hyvän alivoima pelaamisen. EPa tuli vielä kerran Ikosen & Huovisen toimesta, taululle 7-6 ja aikaa jäljellä 3.52. Loppu oli kovaa taistelua EPan ottaessa, loistavia otteita, Lappeenrannan laulukuoroon torjuneen Korhosen pois maalista ajassa 59.50. Taistelu oli tauonnut ja suurimmilta menetyksiltä vältyttiin puolin ja toisin.
Erä EPalle 0-2.


Jari Aikio www.jariaikio.com

Bewen tehokkaimmat miehet: Sami Luoto 2+0, Sami Lindholm 2+0 ja Panu Siivikko 1+3 

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 22 ja Mikko Korhonen 36.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Tommi Nikka ja Henri Vesikko. 
Lopettaneet kesken kauden: Jere Väisänen, Niko Lintunen ja Andrei Jääskö.

Erotuomarit: Thomas Söderberg ja Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikerhosta.

Erikoisuudet: Juhani Holm palkittiin ottelun alussa pelattujen otteluiden 100 rajan rikkomisesta
Peliasut molemmilla joukkueilla 10 arvoiset. Sami Häppölän pelattujen otteluiden määrä on nyt 460 ja pisteissä 1287 (524+763), näin Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelatuissa otteluissa ja jos syntyy maaleja tai syöttöjä niin myös pisteissä.
 
Yleisöä 260

Palkitut: Lesportpelaajat EPa Mikko Ikonen ja Bewen Juhani Holm. Most Elmo Player Panu Siivikko ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Sami Luoto palkittiin One1More Sportin lahjakortilla. Palkintoraadissa Elmo Sport & Grill toimitusjohtaja Jyrki Määttänen.


Jari Aikio www.jariaikio.com

Taistelu jatkuu sunnuntaina klo 17.00 Kämärillä

Bewen välieräsarjan seuraava kotiottelu la 14.03. klo 16.15 ja vieraana edelleen EPa Varkaudesta

Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VEI TOISENKIN TAISTELUN

Jari Aikio www.jariaikio.com 5-6 ja (1-2,0-1,4-2,0-1) Lauantain taistelun jälkeen ei jäänyt beweläisille epäselväksi kuinka vaarallinen vastustaja EPa todellisuudessa on. Huippumaalivahti ja tukku taitavia pelaajia sekä oivat taustajoukot valmentajineen. Beweläisten kompastuskiveksi tuntuu tulleen ns. turhat jäähyt, joita nytkin nähtiin Bewen kokeneimpien pelaajien toimesta. Tällaiseen kategoriaan kuuluu mm. pallon siirrot vihellyksien jälkeen, […]