POHJOIS-HAAGA JÄLLEEN YKKÖNEN HELSINGISSÄ

Niko Häppölä
0 0
Read Time:54 Second
Pohjois-Haagan 9. luokka voitti Helsingin yläasteiden kaukalopallosarjan keväällä 2009.  Loppusarjassa 2. tuli Munkkiniemi ja 2. Pohjois-Haagan 8. luokka

Tämän vuotiseen sarjaan otti osaa yhteensä 23 joukkuetta.
Pohjois-Haagan voittaneessa joukkueessa pelasivat Kalle Kossila, Niko Väätäinen, Janne Rauroma, Ville Runola, Eelix Goebel, Joona Kunnas, Markus Hännikäinen, Ville Frantsi C, Ville Iisalo, Tommi Laine, Sami Niiranen ja Kalle Lehto.
Munkkiniemen joukkueessa pelasivat: Tommi Kaurinen, Roope Karjalainen, Mikko Karjalainen, Peter Tiivola C, Paulus Pentikäinen, Patrick Yli-Kujala, Felix Fahlgren, Peter Kuronen, Topias Parkkonen, Jake Savolainen, Atte Isoaho, Tommi Tikka ja Nicolas Vuolle.
Pohjois-Haaga 8. luokan joukkue: Juuso Tervonen, Teuvo Teräväinen, Teemu Nieminen, Riku Juvonen, Saku Salminen, Kim Niiranen, Lauri Kyykoski, Jesse Kaskinen, Samuel Salmivirta, Ville Koskela C ja Miku Nenonen.
 
Kuvassa 46 Pohjois-Haaga 9. kapteeni Ville Frantsi, 47 Munkkiniemen kapteeni Peter Tiivola, 48 Pohjois-Haaga 8 kapteeni Ville Koskela ja 49 turnauksen yksi parhaista maalivahdeista Juuso Tervonen.
 
 

Image Image Image Image

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JOUKKUE TERVEENÄ LAUANTAIN TAISTELUUN

Kauden 2008-09 viimeinen vaihe on ovella eli finaalit Porin Kärppiä vastaan. "Finaalisarja tulee pitämään sisällään varmasti tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita", näin ainakin uskoo yksi kaikkien aikojen kokenein pelaaja # 9 Sami Häppölä. Häppölältä löytyy kokemusta loppuotteluista 14 kauden ajalta, joista 8 kertaa on päättynyt kultajuhliin eli Häppölä on pelannut kaikki finaalit, […]
Image