JOUKKUE TERVEENÄ LAUANTAIN TAISTELUUN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second
Kauden 2008-09 viimeinen vaihe on ovella eli finaalit Porin Kärppiä vastaan. "Finaalisarja tulee pitämään sisällään varmasti tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita", näin ainakin uskoo yksi kaikkien aikojen kokenein pelaaja # 9 Sami Häppölä. Häppölältä löytyy kokemusta loppuotteluista 14 kauden ajalta, joista 8 kertaa on päättynyt kultajuhliin eli Häppölä on pelannut kaikki finaalit, joihin Bewe on selviytynyt
 

Ottelusarja avataan juhlallisin ja perinteisin menoin kiertopalkinto Kultaisen Kotkan laskeutuessa SPORT HAMPURIS AREENAN jäälle (Ex. Kotkan Pesä) ja heti perään trumpetisti Antero Priha esittää Maammelaulun. Unohtaa ei sovi myös loistavia arpajaisia, joiden pääpalkinto on Honda Scootteri, joka on lisävarausteineen yli 4000 euron arvoinen. Pääpalkinnon arvonta on lauantaina 04.04.
 
Tervetuloa la 28.03. klo 16.45 Bewe vs Kärpät 1. finaaliin, joka on myös Veikkauksen tulosvetokohteena. 
 
Kuvassa joukkueen kapteeni #75 Panu Siivikko on yhdeksättä kertaa finaaleissa uudessa playoff-habituksessaan ja yksi parhaista kannustajista on oma tytär Roosa.
 
Myös erittäin kokenut finalisti, nyt 11. kertaa kullasta pelaava # 22 Sami Luoto on valmiina ensimmäisen pallon puhkaisemiseen. 

Image Image

 

 

 

 

 

 

 

Ottelumainos

 VEIKKAUKSEN TULOSVETOKOHTEITA
 
la 28.03. klo 16.45 Bewe – Kärpät

su 29.03. klo 17.00 Kärpät – Bewe

 

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

1. TAISTELU KÄRPILLE

Jari Aikio www.jariaikio.com 7-12 (0-2,6-6,1-4) Finaalisarjan avausotteluun oli panostettu paljon. Ikuisesti kiertävä Kultainen Kotka tuli Bewe-kotkan saattelemana. Avausottelun alkua juhlisti Maamme laulu, jonka esitti trumpetisti Antero Priha. Hampuris-ketjun toimitusjohtaja Marko Kovanen tiputti avauspallon ja vihki samalla Kotkan Pesän SPORT HAMPURIS AREENAKSI.
Image