ENNÄTYSMÄÄRÄ JOUKKUEITA ESPOON KOULUKAUKISESSA

Niko Häppölä

LUKIO TYTTÖJEN SARJASSA OLI MUKANA KOLME JOUKKETTA JA SIJOTUSTEN PERUSTEELLA MENIVÄT KULTAMITALIT KAUNIAISIIN, HOPEAT ETELÄ-TAPIOLAAN  JA PRONSSIT HAUKILAHTEEN.

YLÄASTE TYTTÖJEN SARJASSA OLI MUKANA 7 JOUKKUETTA JA ALKUSARJOISTA JATKOON MENIVÄT JÄRVENPERÄ, KASAVUORI, KALAJÄRVI JA HAUKILAHTI
PRONSSIMITALIT KALAJÄRVELLE, HOPEAT HAUKILAHTEEN JA KULLAT JÄRVENPERÄLLE
 
YLÄASTE POJISSA MUKANA 15 JOUKKUETTA. VÄLIERISSÄ VIHERLAAKO VOITTI KASAVUOREN 5-1 JA SM-
TURNAUKSESSA MUKANA OLLUT LEPPÄVAARA VOITTI VOITTOMAALIKILPAILUN JÄLKEEN KUITINMÄEN 7-6. JO ALKUSARJASSA JOUKKUEET PELASIVAT HYVÄÄ KAUKALOPALLOA JA JOUKKUEIDEN OTTEET VAIN PARANIVAT LOPPUA KOHDEN. PRONSSIOTTELUSSA KUITIMÄKI PESI KASAVUOREN 5-2 JA FINAALISSA LEPPÄVAARAN NITISTI VASTA VOITTOMAALIKILPAILUSSA, SUPERPELAAJAA TAMMISEN VIHERLAAKSON 6-5.
 
LUKIO POJISSA MUKANA 7 JOUKKUETTA  JA VÄLIERIIN SELVIYTIVÄT VANHAT KESTOMENESTYJÄT GRANKULLA, KAUNIAINEN, HAUKILAHTI JA ESPOONLAHTI. KOVIN JOUKKUE LÖYTYI ESPOONLAHDESTA, SILLÄ FINAALISSA KAATUI ITSE HAUKILAHTI MAALEIN 6-1. PAIKALLISVÄRITTEISESSÄ PRONSSIOTTELUSSA KAUNIAINEN KAATOI GRANKULLAN 8-1.
 
MUKANA KUVIA JUHLIVISTA POIKIEN JA TYTTÖJEN MITALIJOUKKUEISTA.
 
 koululaisia
 
jep
Next Post

BEWE PALKINTORISTEILY 2009

Bewe piti yhteistyökumppaneilleen, taustaryhmälle, pelaajilleen sekä heidän elämänkumppaneilleen perinteisen täyden palvelun risteilyn TALLINK SILJAN vajaan vuoden ikäisellä Baltic Princess aluksella. Palkintoristeilyksi nimetty kauden päättäjäistapahtumaperinne alkoi jo keväällä 1996 JT-Linella, jatkuen usean vuoden ajan Viking Linella ja vuodesta 2003 Tallinkilla