PAAVO TORKKOLASTA KAPTEENI

Niko Häppölä
0 0
Read Time:19 Second

Bewen liigajoukkueen kapteeni on kaudella 2009-10, taistelija, viidettä kauttaan aloittava ja ison Bewe-sydämen omaava Paavo Torkkola. Varakapteeneina myös esimerkilliset Tommi Heinonen ja Janne Kuusla.

 
Bewe pelaa uuden kapteeninsa johdolla 4 ottelua tutun Hampuris Areenan jäällä tulevan viikonlopun aikana.
 
kipparit Kuvassa kapteenisto, vasemmalta oikealle: Janne Kuusla, Paavo Torkkola ja Tommi Heinonen.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE UUSITUNEELLA JOUKKUEELLA HOPEALLA

Bewe järjesti viikonloppuna Hampuris Areenalla 8 liigajoukkueen harjoitusturnauksen. Bewe kohtasi lauantaina ensin UKP:n, pelin päättyesä tasan 3-3 ja toisessa ottelussa RB-Oulu taipui maalein 6-4. Sunnuntain ottelussa Duoa vastaan oli panoksena lohkon voitto ja Duon oli lopulta taipuminen 6-2. Lohkovoittajana Bewe kohtasi sunnuntai-illan finaalissa Porin Kärpät. Varsinainen peliaika päättyi 4-4 ja […]