BEWE UUSITUNEELLA JOUKKUEELLA HOPEALLA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
Bewe järjesti viikonloppuna Hampuris Areenalla 8 liigajoukkueen harjoitusturnauksen. Bewe kohtasi lauantaina ensin UKP:n, pelin päättyesä tasan 3-3 ja toisessa ottelussa RB-Oulu taipui maalein 6-4. Sunnuntain ottelussa Duoa vastaan oli panoksena lohkon voitto ja Duon oli lopulta taipuminen 6-2. Lohkovoittajana Bewe kohtasi sunnuntai-illan finaalissa Porin Kärpät. Varsinainen peliaika päättyi 4-4 ja Kärpät olivat parempia rankkareissa 2-1 eli suurin pytty matkasi Poriin.

 
Bewe esitteli liudan uusia pelaajiaan, paluun yhden huili kauden jälkeen tehnyt Ville Galle puki paidan nro 21 ylleen. Ville Nieminen teki myös paluun.  Aivan tuoreina beweläisinä esiintyivät Jaakko Nimenesivu, Lari Joutsenlahti, Olli-Valtteri Laaksonen ja Olli Pehkonen. Maalivahtiosastoon on myös liittynyt nuori Henri Tikka. Vanhoista ei enää sininuttua pue ylleen jääkiekkoon siirtyneet Jonne Vaahtera ja Niko Hermunen. Lopettaneiden joukkoon liittyivät myös Aleksi Rantalainen, Lauri Penttinen, Sami Linholm ja Mikko Joensuu. Sami Luoto ja Panu Siivikko nähtiin jo katsomossa. Siivikko on vielä topilaana elokuun alussa leikatun olkapäänsä takia ja miettii vielä jatkoaan.
Beweläisten tehot: Olli Pelkonen 6+0, Paavo Torkkola 1+4, Jaakko Niemensivu 2+1, Lari Joutsenlahti 2+0, O-V Laaksonen 1+2, Tommi Heinonen 2+1, Miikka Kiiski 1+1, Harri Hautajoki 1+2, Niko Lintunen 2+0, Ville Nieminen 1+0, Sami Arima 1+0,Janne Kuusla 0+1, Olli Pehkonen 0+1, Aku Lasaroff 0+1 ja Tommi Nikka 0+1.
 
Tästä on hyvä jatkaa liigan kotiavaukseen la 31.10. klo 17.15 ja vastaan asettuu Duo.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SAMI HÄPPÖLÄ LOPETTAA

Kaikkien aikojen kaukalopalloilija, 37-vuotias Sami Häppölä, lopettaa pikän uransa. Häppölä johdatti seuransa Bewen 8 kertaa Suomen Mestariksi. Lisäksi palkintokaappia koristaa 6 hopeista 1 pronssinen mitali.
Image